CES 2012: Met de LG-VMware, ‘breng je eigen device’ inzet te krijgen hoger

LAS VEGAS – Al bijna twee jaar, hebben we de technologie die ons in staat stelt om sandbox activiteit op een smartphone gehad, een droom voor elke IT-pro wiens beveiligd netwerk wordt steeds meer geïnfiltreerd door persoonlijke apparaten op de werkplek gebracht.

Jason Perlow: Android Virtualisatie: Het is tijd; Jason Perlow: Ik wil een iPhoneStormDroid

Tot nu toe hebben we niet hadden een goede provisioning systeem waarmee deze te koppelen, zodat ondernemingen en carriers de technologie kunnen inzetten om de massa.

LG kort vermeld tijdens de persconferentie vanochtend dat het zou “in de komende maanden” bieden telefoons die zou VMware virtualisatie op carrier Telefonica dragen, het versnellen van de strijd om de spelers in de sector om deals te sluiten met de hoop op het winnen van marktaandeel early market.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Als je niet bekend bent, de ontwrichtende technologie – die u toelaat om volledig geïsoleerd “persoonlijke” en “werk” versies van hetzelfde apparaat – lost drie problemen: ten eerste, het helpt veilig bedrijfsgegevens in een steeds “Bring Your Own device “milieu, tweede, het helpt carriers beheren upgrade van het besturingssysteem lag, ten slotte, het geeft fabrikanten de mogelijkheid om volledig te scheiden telefoon hardware van software.

Eerder dit jaar, VMware een overeenkomst getekend voor een pre-laden zijn Horizon Mobile product – dat het door de overname van TriCipher verkregen in 2010 – op LG telefoons. Horizon is een Type 2 hypervisor die virtualisatie op laag op de top van een bestaande Android-base vereist, wordt het beschouwd als minder efficiënt dan een type 1 hypervisor, die Red Bend, Open Kernel Labs en Wind River bieden rivalen.

Ik ging zitten met VMware hier op de CES om dit te bespreken en ze vertelden me dat hun keuze te gaan met type 2 dan Type 1 was een kwestie van “inspelen op de vraag van markt.” Ze zeiden dat ze geloven dat type 1 was “nog niet klaar op de markt”, noch “scalable” en dat gaat met type 2 was een goed-genoeg oplossing die toevoeging maanden van onnodige vertragingen aan de ontwikkeling tijdlijnen voor apparaten voorkomt.

Het einde koper wil gewoon iets dat werkt, “zeiden ze Met andere woorden:. Eerste, niet de beste.

LG is zonder twijfel de eerste van vele fabrikanten die VMware’s aanbieden op hun apparaten wordt geladen, maar de vraag is wat de andere spelers doen in de reactie. Red Bend en Open Kernel Labs zijn formidabele onafhankelijke bedrijven die een sterke carrier relaties, Wind River profiteert van largesse Intel’s.

Wie zal kopen Red Bend of Open Kernel om de wal hun aanbod voordat het te laat is? Google, Samsung, zelfs Microsoft zijn zeker geïnteresseerd in het beveiligen van hun stuk van de taart – maar geen enkel bedrijf heeft een openbare moves nog gemaakt. In de tussentijd, Red Bend en OKL blijven druppelen details van hun ontwikkelingen, terwijl Wind River houdt mum, vermoedelijk omdat het werkt aan een volledige integratie met de komende mobiele platforms van Intel te bereiken.

Voor LG en anderen, VMware heeft een enorme naamsbekendheid in de onderneming – geen twijfel dat is de reden waarom anders consumentgerichte OEM’s wil om samen te werken met het, om de gunst onder een trouwe klantenkring – en het is zonder twijfel een grote bedreiging voor Blackberry maker Research in Motion, waarvan de veroudering hardware en platforms zijn niet lenig genoeg om de concurrentie te overschrijden, noch het adres van de “BYOD” tijdperk is dat zakelijke klanten zich nu al te vinden in.

En de toekomstige mogelijkheden blijven verleidelijk voor zowel werkgevers en eindgebruikers: met hypervisors, kon je gewoon swap het besturingssysteem van een inrichting voor een ander – een zegen voor een fabrikant die eerder een enkel apparaat dat later kan worden afgebeeld door de vervoerder zou maken volgens zijn voorkeur. Met dat soort mogelijkheden, zou Android als platform nog sterker geworden. En laat RIM om de laatste stand in de onderneming te maken.

Voor nu, hoewel, het is een race om te zien wie het best en het snelst kan het adres van de “BYOD” crisis. Met in staat rivalen adem van zijn rug, is VMware hoopt dat zijn vroege bewegingen op de markt zal helpen lock-up zo veel partners het kan vóór zijn rivalen crash van de partij.

 op de website

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s