Cellulaire industrie kijkt naar auto’s, internet van de dingen voor nieuwe klanten

Het is geen geheim smartphone groei is plateaued, maar dat betekent niet dat de mobiele industrie kan geen nieuwe klanten te vinden.

Internet of Things, Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kan gebruiken, internet van de dingen;? Internet van de dingen;; Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

In feite, zo veel als 69 procent van de nieuwe cellulaire accounts toegevoegd in het eerste kwartaal van 2016 kwam uit auto’s, tablets en ‘machine to machine “connectiviteit (M2M, of IoT), volgens een nieuw rapport van de industrie consultant Chetan Sharma.

Recode wijst erop dat meer nieuwe accounts daadwerkelijk ging om auto’s (32 procent) dan voor telefoons (31 procent). Sharma meldt dat AT & T is het toevoegen van meer verbonden auto’s dan rest van de operatoren gecombineerd.

Tabletten goed voor 23 procent van de nieuwe rekeningen in 1Q2016, maar het rapport merkte op dat de groei van de nieuwe tablet accounts fors is afgenomen.

Ondertussen, veel-hyped ivd markt goed voor 14 procent van de nieuwe accounts. Verizon’s ivd / Telematica business is waarschijnlijk overtreffen 1B $ dit jaar, Sharma gemeld. AT & T, ondertussen, heeft onlangs aangekondigd een partnerschap met Otis Elevator Company aan ivd technologie voor stadsdiensten en productie te brengen.

Nu meer dan ooit, toymakers en slimme fabrikanten huishoudelijk apparaat moet de veiligheid op de eerste plaats.

Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kunnen gebruik maken van

? Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking

Ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken