Case-mate partners met Nordstrom, Pong op de iPhone, iPad, BlackBerry cases

Dankzij enkele pas ontdekte vriendschappen met Nordstrom en Pong (niet de video game), Case-mate heeft een keur aan nieuwe beschermende gevallen geleid onze weg voor de iPhone 4 en 3G-modellen, iPad en een aantal BlackBerry-modellen.

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, de iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Case-mate zal brengen de Venture staan ​​case voor de iPad om Nordstrom, samen met vier iPhone cases. Dat kwartet bestaat uit de ultra-dunne nog hard shell nauwelijks daar geval, de slag- en kleurrijke Hula geval is de IMMC geval versierd met ontwerpen van diverse grafisch ontwerpers, en de eenvoudige multi-tasking ID zaak.

Variërend van $ 19,99 tot $ 89,99, moeten al deze raken meer dan 100 Nordstrom locaties landelijk in november.

Voortbordurend op de nieuwe “Bounce” collectie met Pong, deze straling verminderen gevallen voorzien zijn van een ultra-slanke interne circuit board dat ten minste 60% van de constante straling afbuigt en re-regisseert 85% of meer van de hotspot straling uit de buurt van de gebruiker. Het is ook flexibel en slagvast, dus een paar “bounces” niet de iPhone 4 of compatibele BlackBerry-modellen (8520, 9650, 9700 en 9800) schaden.

Beschikbaar in een “verscheidenheid van kleuren,” het Bounce gevallen zal klaar zijn in het vierde kwartaal van dit jaar voor $ 49.99. Dat is inclusief een gratis bescherming van het scherm kit.

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop