CASA is het eens met de luchtvaartmaatschappij notebook beperkingen

Civil Aviation Safety Authority van Australië (CASA), zei dat het blij is met de beperkingen op het gebruik van Dell en Apple notebooks door de luchtvaartmaatschappijen.

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Dell, Apple en Panasonic hebben, tussen hen, herinnerde 5.906.000 notebook-accu’s in de afgelopen weken, die heeft geresulteerd in luchtvaartmaatschappijen opleggen van beperkingen op het gebruik van bepaalde notebooks.

Een woordvoerder van CASA op woensdag vertelde de website van Australië dat, omdat de luchtvaartmaatschappijen al stappen om te proberen en verminderen het risico van exploderende accu’s hebben genomen, het heeft geen behoefte om verder actie te ondernemen zien – voor nu.

“We keek ernaar en zei dat beide luchtvaartmaatschappijen [Qantas en Virgin Blue] hebben het risico op passende wijze geëvalueerd, dus er is geen reden om actie op dit moment te nemen. We zijn in gesprek met tegenhanger luchtvaartveiligheid toezichthouders in Noord-Amerika en Europa om ervoor te zorgen dat wat we doen is in lijn met wat er gaande is elders en dat is het geval is “, aldus de woordvoerder.

Vorige week, Qantas zei dat passagiers met Dell laptops getroffen door de recall werden geïnstrueerd om hun laptops niet opladen aan boord – maar ze waren nog toegestaan ​​om ofwel sluit de laptop in de belangrijkste kracht van het vliegtuig na de batterij te verwijderen of niet aansluiten en gewoon gebruik maken van de batterij op zijn eigen.

Virgin Blue, die de macht punten niet aan te bieden aan passagiers op haar vliegtuigen, heeft geen beperkingen op het gebruik van laptops opgelegd.

Echter, Korean Air op woensdag verbood het gebruik van alle Dell en sommige Apple notebooks – maar alleen als ze met behulp van de batterij. Als de batterij wordt verwijderd, kan notebooks worden uitgevoerd vanaf het vliegtuig voeding.

beperkingen Korean Air’s weerspiegelen die opgelegd door Virgin Atlantic, die op haar website zei: -In hutten, waar de stoelen zijn uitgerust met Op stoel Power Supplies, leidt / adapters zullen worden aangeboden. Indien geen ISPS wordt verstrekt of geen laptop leidt / adapters beschikbaar zijn, het gebruik van Apple en Dell laptops is verboden “.

De CASA woordvoerder zei dat ondanks de luchtvaartmaatschappijen opleggen van uiteenlopende – en soms tegenstrijdige – beperkingen, is het niet van plan om actie te ondernemen op dit moment: “We zullen het bijhouden van een te kijken kort op het maar we ervan overtuigd zijn dat de reacties tot dusver door onze twee luchtvaartmaatschappijen zijn aangewezen “.

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen