Broadcom opent schakelaar API bibliotheek voor externe ontwikkelaars

In de geest van alle dingen open source, Broadcom opent een heel scala van producten die gericht zijn in de richting van andere ontwikkelaars voor het bouwen op zijn StrataXGS datacenter switches.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Voordat wearable tech kan zelfs de grond te krijgen, CEO Broadcom’s beweerde dat er drie uitdagingen die moeten worden aangepakt en het overwinnen van de eerste.

Kondigde midden van de top Open Compute Project in San Jose deze week, het lanceerplatform is de Broadcom Open Network Switch Library (OpenNSL).

Broadcom is vooral wervend OpenNSL van netwerken OEM’s en operators, fabrikanten van apparatuur en onafhankelijke softwareleveranciers.

De software platform bestaat uit API-documentatie in kaart brengen van Broadcom’s software development kit (SDK), alsmede een ontwikkelaar gids en voorbeeldcode voor het bouwen van software en hardware integraties.

Een aantal van de voorgestelde use cases, volgens Broadcom, onder load balancing, service chaining en workload optimalisatie.

OpenNSL bevat ook Broadview Networks technologie voor het netwerk monitoring en analytics, het verstrekken van inzicht in stroom en packet congestie.

Broadcom’s OpenNSL platform is nu beschikbaar via GitHub.

Het debuut van OpenNSL markeert een van de weinige grote releases voor Broadcom dit jaar tot nu toe. Op de Consumer Electronics Show 2015 in januari, de halfgeleider maker onthuld wat het aangeprezen als de snelste 4×4 ‘s werelds MU-MIMO-processor, ontworpen voor het stimuleren van de levering van video-streaming naar aangesloten apparaten.

Broadcom BCM4366 zei dat de SoC is gemaakt met premium draadloze prestaties in het achterhoofd. Meer in het bijzonder, dat betekent dat het inbedden op routers consument, set-top boxes en andere draadloze gateways kunnen verzenden HD en broadcast-kwaliteit video via een draadloos netwerk naar meerdere apparaten.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s