Braziliaanse banking reus zoekt startups

Braziliaanse bankgigant Bradesco is op zoek naar start-ups uit de sector aan te trekken om zijn eigen innovatieprocessen te versnellen.

Innovatie; Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen, innovatie, Apple’s mislukt fashion gok

Bradesco is de tweede grootste bank in Brazilië. De open innovatieprogramma InovaBRA is gericht op het selecteren van technologieën die waarde kunnen toevoegen aan de zakelijke gebieden van de toekomst bankwezen, digitale kanalen, producten, betaling mechanismen en verzekeringen.

“Een organisatie als de onze, groei zonder innovatie is niet duurzaam. We kunnen groeien gedurende een bepaalde periode van tijd, maar niet te lang, als we alleen op zoek naar oude business modellen,” zegt Maurício Minas, executive vice-president bij Bradesco .

De Braziliaanse bank staat bekend om het nastreven-tech gebaseerde innovatie, zijnde de eerste om geldautomaten te gebruiken in het land, evenals de vierde bank wereldwijd uit te rollen internetbankieren en de eerste in Latijns-Amerika.

ING is van plan een gerichte reclame piloot later dit jaar met duizenden klanten – maar vragen zijn al gesteld over de privacy implicaties.

Het selectieproces voor de nieuwe innovatie-initiatief vindt plaats tijdens een periode van vier maanden. In dat stadium zal de startups informatie over hun ideeën en / of bestaande technologieën en de bank te delen zal dan nagaan of haar business model past bij de producten en diensten Bradesco’s.

Daarna zal 40 startups worden opgehaald te worden blootgesteld aan de ins en outs van Bradesco in een proces van zakelijke inzinking die zal dienen om de nieuwe ideeën om de omgeving van de bank aan te passen.

Uiteindelijk zullen 10 groepen ondernemers worden geselecteerd door de raad van bestuur van de bank voor het programma zelf, die zal duren voor een periode van zes maanden en omvat mentoring, monitoring en beheer van het ontwikkelingsproces voor het gereedschap in de aanloop naar de laatste aflevering.

Volgens de bank, de voordelen van de geselecteerde startups – sinds het initiatief zijn geen geldprijzen hebben – draaien rond de mogelijkheid om hun technologieën toe te passen op een grootschalige zakelijke omgeving met het toezicht van de top executives van de bank, evenals de kudos deel te nemen aan het programma.

Bovendien kan Bradesco investeren in het opstarten binnen 12 maanden na het einde van het programma en een voorkeur koper van de technieken die door de deelnemer opstarten binnen dezelfde tijdsperiode;. Slechts Braziliaanse starters die bij hebben minste een beta product dat kan worden toegepast op de vijf gebieden van belang zijn voor het programma kan toepassen. Belanghebbenden kunnen hun aanvragen indienen tot 17 oktober via de website van het initiatief.

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

gefaald mode Apple’s gok