Boxee Box nu voor pre-order met een Intel Atom CE4100-processor

Het lijkt alsof we al voor eeuwig wachten voor D-Link ‘s Boxee Box te lanceren, maar er is eindelijk een einde in zicht nu met een nieuwe interne twist.

Intel, Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR technologie; Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, opslag, Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, internet van de dingen; Enterprise Software ;? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt

Voor het eerst aangekondigd in december vorig jaar, kan de consument pre-order van de set-top box vanaf vandaag. De Boxee Box zal het schip te beginnen op een nog onbekende datum in november naar de Verenigde Staten, Canada, het E.U. en Australië. Noord-Amerikaanse prijzen is vastgesteld op $ 199, maar controleer uw lokale lijsten in andere regio’s.

Maar vandaag het groter nieuws is de processor schakelaar. Oorspronkelijk was de Boxee Box liep op Nvidia’s Tegra 2 chip. Nou, blijkbaar niet kon opstaan ​​om tests D-Link’s of 1080p HD-video afspelen (die nodig is voor Boxee’s aankomende film bibliotheek zal zijn) volledig ondersteunen.

Voer de Intel Atom CE4100-processor, de ‘system-on-a-chip ontworpen voor TV en Internet integratie. ” Gezien de focus op HD-weergave en ondersteuning voor een reeks van toepassingen, dat lijkt een goede zet voor Boxee te zijn geweest, maar we zullen niet echt weten totdat deze home cinema set-up uiteindelijk raakt planken in twee maanden.

Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR tech

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, Internet of Things

? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt