Bouwen aan een analytics wolk op OpenShift

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

Meer informatie over FICO’s OpenShift Enterprise verhaal;. Succesverhaal Kijk FICO’s;. DevOps en hoe Red Hat kan u helpen uw eigen DevOps strategie te ontwikkelen.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Communicatie en samenwerking tussen ontwikkeling en operaties kan moeilijk zijn te bereiken in veel organisaties, vooral in grotere omgevingen. Deze twee gebieden zijn van oudsher geëxploiteerd binnen ‘silo’s’ los van elkaar – iets dat kan leiden tot vertragingen en miscommunicatie.

Enterprise Software;? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice; Open Onetime MS Office challenger OpenOffice:? We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende ondersteuning; Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Deze problemen kunnen worden verholpen, echter, dankzij de staat van nieuwe tools en technologieën zoals OpenStack en OpenShift.

In feite, predictive analytics en besluitvorming management software bedrijf FICO onlangs ingezet OpenShift Enterprise, private Platform-as-a-Service (PaaS) aanbod van Red Hat.

Focussen op analytics

Analytics is een belangrijk gebied voor veel bedrijven, gezien de voordelen die kan worden gezien wanneer de gegevens daadwerkelijk wordt benut (markt en de klant trend begrip). In veel gevallen, bedrijven verplaatsen naar het gebied voor eenvoudige trendanalyse tot ingewikkelder voorspellende analyse.

FICO biedt analytische software en tools die organisaties helpen om slimmere beslissingen te nemen.

FICO is een leider in deze ruimte voor meer dan 50 jaar, en biedt oplossingen om bedrijven te helpen oplossen van verschillende analytics kwesties. Toen het tijd om de FICO Analytic Cloud implementeren kwam, FICO vereist een meer capabele en flexibele PaaS-oplossing, en wendde zich tot OpenShift Enterprise.

OpenShift, OpenStack en FICO

FICO behoefte aan een betrouwbaar platform waarop de FICO Analytic Cloud, een die zou kunnen worden gebouwd en geschaald als nodig is om aan de vraag te voldoen in te zetten. OpenShift Enterprise, de bekroonde privé PaaS-oplossing, werd geïdentificeerd als de beste optie voor FICO.

OpenShift Enterprise is een on-premise, private PaaS dat applicaties in staat stelt om snel geleverd worden. OpenShift Enterprise maakt het ook mogelijk gebruikers in staat om zowel de productiviteit van ontwikkelaars en operationele efficiëntie te verbeteren. De CIO van FICO, Tony McGivern, legde uit dat ze vonden OpenShift om de beste platform in staat is om de gewenste resultaten te leveren zijn, helpen FICO om applicatie-ontwikkeling te reduceren met 70 procent.

De relatie die we hebben met degenen die steunen OpenShift is meer dan ik ooit zou kunnen hebben gevraagd, “zei McGivern.” Ik kan één telefoontje te maken en hebben een SWAT-team samengesteld binnen een uur. En als je leeft in een nieuw, innovatief, zeer geavanceerde model zoals we nu zijn, dat is een grote bron van veiligheid.

“Platform-as-a-Service is zo’n krachtige technologie, en FICO is een geweldig voorbeeld van een klant die OpenShift heeft gebruikt om niet alleen hun interne organisatie ontwikkeling om te zetten, maar ook om hun product op de markt te brengen”, aldus Ashesh Badani, vice president en general manager, OpenShift, Red Hat.

“FICO is tijd om de waarde voor het ontwikkelen van analytische oplossingen met maar liefst 70% ten opzichte van on-premise software verminderd.”

#NAAM?

De behoefte aan PaaS

PaaS is een krachtige technologie kunnen voldoen aan de fouttolerantie en beschikbaarheid behoeften van de moderne bedrijven. Daarnaast kan een correct geïmplementeerde oplossing auto-scaling te bereiken – iets dat sleutel voor ontwikkelaars.

Natuurlijk, bedrijven nodig hebben om het vertrouwen in hun vermogen om de nodige middelen virtuele machine te verstrekken aan PaaS oplossingen. OpenShift biedt gereedschappen voor snelle platform schalen, die een ‘elastische infrastructuur “.

DevOps-ontsluitende instrumenten blijft van essentieel belang om te bewijzen voor organisaties over de hele wereld, het stroomlijnen van de manier waarop ontwikkelaars en exploitanten en samen te werken. In combinatie met de staat PaaS-oplossingen kunnen organisaties vinden het makkelijker om DevOps doelen te bereiken.

? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice

Onetime MS Office challenger OpenOffice: We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende steun

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip