BookBook maakt van uw iPhone in een portemonnee, oude school stijl

Afgelopen maand heb ik, beoordeeld, de iCache Geode, een case iPhone dat alle kaarten vervangt in uw huidige portefeuille met een herprogrammeerbare die morphs in elke kaart die u wilt. Als dat een beetje te extreem voor uw smaak Ik heb iets een beetje meer analoge dat het wetsvoorstel zou kunnen passen.

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Enter The Little Black Book ($ 59,99) van Twelve South. Het is een portefeuille-type case voor de iPhone 4 / 4S die drie sleuven voor uw rijbewijs en een paar creditcards omvat. En net als hun, verbazingwekkende zaak voor de iPad, BookBook voor de iPhone (zoals dat heet) lijkt precies op een leer gebonden boek.

BookBook is de perfecte zomer accessoire, omdat het stelt u in staat om twee dingen die je elke dag dragen consolideren – uw iPhone en uw portemonnee – in één. Het heeft net genoeg ruimte voor uw rijbewijs en twee creditcards en een slanke zak om een ​​paar visitekaartjes opbergen en een noodsituatie $ 50 miljard. Ik verhuisde naar een kleine portemonnee jaar geleden en in de leeftijd van PayPal en debetkaarten vind ik zelf gebruik van contant geld minder en minder van deze dagen.

Mijn enige klacht is dat het niet een gat op de rug voor een camera heeft, dus moet je het tabblad rood aan de top te halen en je iPhone te nemen uit de zaak om een ​​foto te breken. Ook, het is ook een beetje moeilijk om tekst in portrait-modus op het eerste, maar ik kreeg vrij snel aan gewend. BookBook voor de iPhone is het makkelijkst te gebruiken in landscape-modus en het is vervelend als iOS-apps geen ondersteuning voor landschap toetsenborden.

Ik gebruik BookBook voor de iPhone voor een paar weken en het is een hoge kwaliteit stuk van de kit die extreem is goed gemaakt. Het ziet er eigenlijk beter met de leeftijd, omdat het leer krijgt een goed uitziende ouder / verweerde look. Als u op zoek bent om af te slanken uw portemonnee / iPhone combo, geef BookBook een spin. Het is verkrijgbaar in zwart (zie foto) en bruin van de twaalf Zuid-website.

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen