Betekent groene technologie betekent wimpy tech? Dell denkt niet

In bepaalde groene IT kringen, kan er de perceptie dat als je “groene” je bent een of andere manier beknibbelen op de mogelijkheden. Ik weet niet waar dit idee vandaan kwam, eerlijk gezegd.

Laten we even stilstaan ​​om te proberen te achterhalen. Zou het komen van het idee dat je nodig hebt om een ​​thin client te gebruiken, wat betekent dat je software niet native draaien op het apparaat? Zou het komen van het idee dat je nodig hebt om de stok met oudere servers en gewoon proberen om ze verstandig te gebruiken? Wie weet.

Hoe dan ook, de mensen van Dell worden weerleggen deze mythe vandaag met een bericht op hun maatschappelijke verantwoordelijkheid blog over hun Alienware M11x notebook.

Ik ben persoonlijk niet een gebruiker van de Alienware lijn, maar ik weet dat ze zijn enkele van de gemeenste, snelste systemen die er vanwege de grafische intensiteit van wat ze draaien. Maar Dell bestrijdt het idee dat met het oog op een 15-inch laptop die schreeuwt van de grafische prestaties die je moet meer macht te gebruiken. Om te beginnen, het systeem maakt gebruik van een low-voltage processor van Intel. Ook kunt u overschakelen verschillende energiebronnen modes en dim de LED’s als je wilt “Go Dark.”

Nu kan heel goed zo zijn dat de groene technologie is de meest dure technologie. Veel van de power-geoptimaliseerd vooruitgang in de Intel-architectuur zijn immers komen op de meest high-end systemen. Maar het feit is dat de power management gewoon tablestakes voor elke nieuwe systeem is geworden op de markt, wanneer het verwacht om ergens te komen.

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

3D Printing; 3D printing handen op:? Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?