Beste Android-smartphones: februari 2016 editie

Op zoek naar een nieuwe Android-smartphone te kopen? Wilt u weten wat de beste smartphones die er nog zijn? Op zoek naar de “iPhone” van Android smartphones? Lees verder!

verkoop van de iPhone kraam terwijl de iPad gaat in een duikvlucht, iPhone 5SE: Zin of onzin; iPhone 7 / 6c / 5SE: Wat kan Apple opnieuw uit te vinden rond deze tijd; Is de iPhone gewoon te darn duur; Hoe waterdicht een iPhone? of Android-apparaat

Wat je ook eisen of budget, is er een Android toestel op deze lijst voor u. Op veler verzoek, heb ik een paar van de begroting van smartphones die de detailhandel voor rond de $ 200 te toegevoegd, waaronder een die een hoge mate van waterbestendigheid biedt.

Bezorgd dat je Android-smartphone je niet zo cool als de coole kids met hun iPhones zal maken? Wees niet!

Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; Innovatie; mislukte mode Apple’s gok, innovatie;? Korea’s Minkonet zet inheemse object advertenties boven de VR streaming-dienst, Telco’s, Samsung en T-Mobile samenwerken aan 5G trials

Deze apparaten niet alleen voorzien van kwaliteit hardware, zullen ze geven je ook een uitstekende Android user experience (hint: als je een pure Android-ervaring, kregen voor de Nexus).

Zoals altijd, zullen de prijzen en beschikbaarheid variƫren van Carrier to Carrier, en als je een unlocked toestel te kopen, verwachten dat er een premium prijs vooraf te betalen. Echter, ontgrendeld handsets bieden u de vrijheid om te schakelen tussen de vervoerders als je wilt, een functie die een echte hulp voor wereldreizigers kunnen zijn.

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

gefaald mode Apple’s gok

? Korea’s Minkonet zet inheemse object advertenties boven de VR streaming-dienst

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials