Bedien uw kantoor deurslot van cloud, smartphone

En nu, voor iets anders. Ik lees over een consument gadget die afdwaalt buiten het domein van de informatietechnologie, maar moet een bepaald beroep aan te tekenen voor kleine ondernemers die zichzelf vaak moeten uitvoeren rond een heleboel dingen, of die dat werknemers die niet altijd te vertrouwen hebben hebben om hun sleutels te herinneren.

SimpliciKey heeft een afstandsbediening elektronisch nachtslot waarmee individuen om hun deur te openen zonder daadwerkelijk aanwezig zijn, met behulp van een cloud service die kan worden bediend met een webinterface of via een mobiele app ontwikkeld. U kunt ook een keyfob gebruiken om het slot te controleren of u in de buurt bent, binnen een bereik van ongeveer 50 voet.

Het werkt ook omgekeerd: als je vergeet op te sluiten het kantoor als je weggaat of niet wilt sleutels achter te laten.

Het SimpliciKey product is ontworpen om de bestaande deadbolts vervangen binnen ongeveer 30 minuten, het komt in nikkel, gepolijst messing en oude bronzen afwerking. Het kost ongeveer $ 250 op de website van het bedrijf, maar kunnen ook gekocht worden in plaatsen zoals Home Depot of Costco.

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

De cloud service, genaamd KeyCloud, zal niet echt leven totdat de oktober 2013 termijn, dus voor nu moet je de keyfob te gebruiken. Maar de cloud app zal compatibel zijn met zowel Android smartphones en Apple iPhones zijn. Afgezien van u toelaten om te ontgrendelen of te vergrendelen het nachtslot, kunt u bepaalde codes aan verschillende personen (zodat je kunt zien wie er komt of gaat) toe te wijzen en de gaten houden van de status van de sluizen.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen