BCS leiders winnen stem via hervormingsplan

De leiding van de British Computer Society won een cruciale stemming van donderdag, het afweren van een uitdaging van een groep leden die de transparantie voor de leden had bekritiseerd, met name op het beheer van een £ 5m transformatie project.

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Tijdens een buitengewone algemene vergadering (BAVA) gehouden in Londen, ongeveer 75 procent van de deelnemende leden tegen moties van wantrouwen in de chief executive van de BCS en de trustee bestuur gestemd, de BCS gezegd. Daarnaast is er een resolutie om de uitgaven op te schorten op de transformatie project tot de volledige financiële details zijn beschreven werd verslagen door een stemming van 62 procent.

Een andere motie voorgesteld door de BCS leiderschap vraagt ​​om steun voor zijn hervormingsplan werd aangenomen door 78 procent van de stemmen te zetten.

We zijn verheugd dat driekwart […] gestemd “, zegt David Clarke, chief executive van de BCS.” Het is een duidelijk mandaat.

Tweeëndertig procent van de 48.000 professionele leden van de organisatie namen deel – een record, en meer dan twee keer de typische opkomst voor vergaderingen, aldus Clarke.

De drie hervorming moties werden door een grassroots groep bezorgd over als onderdeel van de transformatie project, met inbegrip van de herstructurering van de organisatie, die zij vreesden zouden kunnen leiden tot het verlies van de leden hun stem in haar zaken voorgestelde moves leden voorgesteld. De leden die de bewegingen bracht kon niet worden bereikt voor commentaar.

De BCS is in het midden van een multi-miljoen pond transformatie, die zij heeft gezegd dat zal zorgen voor de “vooruitgang van de informatietechnologie wetenschap en praktijk”. Een verandering in het kader van het project was om de organisatie als The Chartered Institute for IT rebrand.

“Een steeds herhaalde zorg van ledengroepen is de ondoorzichtigheid van de besluitvorming van de BCS’s. De informatie wordt verborgen, is niet correct opgenomen, of wordt soms actief onderdrukt. Het is uiterst moeilijk om een ​​duidelijk totaalbeeld van welke besluiten zijn geweest krijgen gemaakt en door wie, “zei de BCS hervorming groep in een verklaring voor de BAVA op donderdag.

Sommige leden van de achterban hervorming groep die betrokken zijn bij de richting van de BCS’s, wat suggereert dat de charitatieve lichaam is meer geïnteresseerd in commerciële kansen dan belangenbehartiging van haar leden.

De afgescheidenen geloven ook dat de BCS niet open genoeg over haar uitgaven beslissingen rond het project. Clarke zei dat alle beslissingen worden doorgelicht door de Trustee Board, was er “geen twijfel over de juiste management” in dat gebied. Hij erkende dat de BCS geen details heeft pas “in de keten” aan de raad, maar zei dat dit was te wijten aan de noodzaak om de vertrouwelijkheid van bepaalde informatie te beschermen.

Clarke zei dat er lessen moeten worden getrokken door de BCS leiding van de gebeurtenissen die leidden tot de BAVA. “We hebben een enorme hoeveelheid van de communicatie met onze leden gedaan. Echter, op zoek naar het nu, zouden we het anders vroeg gedaan, met meer overleg,” zei hij.

De hervorming debat heeft de leden gevraagd om een ​​”hele reeks andere dingen ‘, zoals hoe specialist groepen in de BCS krijgen hun financiering te brengen, aldus Clarke. “We moeten de maatregelen om die aan te pakken,” zei hij.

Leden van de BCS – De Chartered Institute for IT in staat waren om elektronisch of per post stemmen als zij de BAVA in Londen niet kon bijwonen.

De BCS Trustee Board voeren vier moties van zijn eigen op de vergadering, met inbegrip van een speciale motie om haar handvest te wijzigen om het aantal ondertekenaars nodig is om een ​​EGM te bellen veranderen. Haar voorstel tot het minimum van 50 ondertekenaars verhogen tot twee procent van het lidmaatschap werd ingetrokken door de voorzitter.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen