Baidu geeft toe vreemdgaan in de internationale concurrentie supercomputer

Een groep wetenschappers van Baidu heeft zijn excuses aangeboden voor het vreemdgaan op een complex testbeeld-herkenning mei, wat leidt tot de Chinese technologie reus wordt verbannen uit soortgelijke evenementen voor het komende jaar, op basis van een South China Morning Post rapport van vorige week.

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

Het rapport haalde een verklaring van Dr Ren Wu, een leider van de Baidu Heterogene Computing team, die voor Baidu’s ‘fout’ in de wedstrijd afbeelding erkenning verontschuldigde zich, en voegde eraan toe dat het bedrijf zou doorgaan met het evaluatieverslag.

Sprekend op de Embedded Vision top van mei, Ren zei Baidu leidt de race in computer intelligentie, met het Chinese bedrijf scoren een laagterecord van 4,58 procent foutenpercentage in objecten indeling, het verslaan van 4,82 procent van Google’s error rate en Microsoft’s 4,9 procent, zei de rapport.

Wolk, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken, cloud; Huawei optimistisch over cloud doel, maar voorzichtig in de volgende door, Smartphones, ZTE opent de stemming voor zijn crowdsourced apparaat, kondigt Axon 7 Mini; Cloud; Huawei praat up cloud ambitie, rijdt ivd liften met Schindler

De ImageNet Large Scale visuele herkenning Challenge (ILSVRC) is een van de grootste wetenschappelijke uitdagingen in de computer vision over de hele wereld, die elk jaar wordt gehouden om state-of-the-art technologie te testen in beeld begrip.

Volgens de South China Morning Post, de test “vereist een computer om objecten uit een set van 100.000 willekeurige afbeeldingen te delen in 1000 verschillende categorieĆ«n”. Dit jaar, “de ILSVRC organisatoren mag elk team om toegang te krijgen tot de testdatabase twee keer per week tijdens de spanwijdte van hun project om de prestaties van het systeem imago-erkenning te verbeteren”.

In de verklaring van Baidu, Ren toegegeven dat haar project boven het toegestane aantal wekelijkse inzendingen voor de ImageNet servers met meer dan 200 keer tijdens de levensduur van de test.

Een Netease rapport verder aangegeven dat Baidu, in feite, de resultaten meer dan 40 keer ingediend in vijf dagen van maart, die ook het opzetten van 30 accounts meer dan 200 resultaten in te dienen gedurende een periode van zes maanden.

Baidu is verboden deel te nemen aan de test volgend jaar, aldus het rapport Netease.

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Huawei optimistisch over cloud doel, maar voorzichtig in de volgende door

ZTE opent stemmen voor haar crowdsourced apparaat, kondigt Axon 7 Mini

Huawei praat up cloud ambitie, rijdt ivd liften met Schindler