Australië nog tik op de toepassing economie: CA

Australische organisaties zijn nog niet omarmen de toepassing economie, ondanks het feit dat in een positie om dit te doen, op basis van CA Technologies Australië en Nieuw-Zeeland senior vice president en managing director, Hope Powers.

Innovatie; Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen, innovatie, Apple’s mislukt fashion gok

Powers, die bij de CA Expo ’14 evenement in Sydney sprak op dinsdag, zei dat minder dan een derde van de lokale bedrijfsleven voelt zich klaar om te profiteren van de “toepassing economie”, een term die verwijst naar CA als een mengsel van ontwikkeling, marketing, en verkoop van IT-toepassingen, en resulteert in een snelle DevOps stijl van applicatie-ontwikkeling, met frequente, voortdurende updates.

Ongeveer 30 procent [van het senior management] zeiden dat ze aan het doen waren tussen de één en nul applicatie releases per jaar, “zei Powers.” Nu, als je denkt over de bedrijven die echt zijn bloeiende in de applicatie economie, ze doen tenminste twee per maand.

“Dit is echt belangrijk, gezien het feit dat de aanvraag economie wordt aangedreven door een iteratief, snelle ontwikkeling, testen en release-cyclus. Dit stelt de vraag of de Australische organisaties klaar zijn voor de toepassing economie. En het antwoord is, niet helemaal, ” ze zei.

De beperkende krachten in de markt te voorkomen dat bedrijven van het maken van de sprong in DevOps en de toepassing economie, volgens Powers, onder meer veiligheid, tijd, kosten en vaardigheden.

Als we deze kunnen verwijderen, kunnen we snel vooruit springen. En er is geen excuus. Organisaties die niet deze belemmeringen en risico’s weet aan te pakken zal worden achtergelaten “, zei ze.” Hoe weet je slagen in de toepassing economie? Je moet de kosten te verlagen, wat je nodig hebt om tijd vrij te maken, zodat uw applicatie-ontwikkelaars creatiever kunnen zijn.

“U moet uw ontwikkelaars upskill, en hen te steunen als de helden van uw bedrijf, en ten slotte naar beveiliging in te schakelen, om een ​​omgeving waar het bedrijf en haar klanten samen kunnen komen door middel van toepassingen,” zei ze.

Andi Mann, vice-president, business unit de strategie, het kantoor van de CTO van CA Technologies Global, zei dat hoewel Australische ondernemingen die nog niet hebben geprofiteerd van de applicatie economie, zijn ze in een goede positie om dat te doen.

Ze [bedrijven] willen aanvragen te doen en deelnemen aan de toepassing economie, zij zien het als strategisch belangrijk; 72 procent vindt het als zeer strategisch belang – van fundamenteel belang voor de organisatie, zelfs, “Mann vertelde de website.

Mann zei dat in veel gevallen is het vooruitzicht van grote kosten onkosten die bedrijven tegenhoudt van het maken van de verhuizing.

Tussen de 50 en 90 procent van de IT-budgetten besteed het houden van de lichten aan, “zei hij.” Die grote oude traditionele systemen van het record, terwijl ze belangrijk, omdat ze houden van uw bedrijf te gaan, als je al bent het zetten van uw energie en uw budget in die systemen, dan ben je niet in staat om aan de slag nieuwe toepassingen ontwikkeld, omdat je gewoon niet over de middelen.

Echter, Mann zei dat als bedrijven beginnen te zien als onderdeel van hun portefeuille, en neemt meer van een startup-achtige aanpak van hun ontwikkeling en levering, konden ze zelf in een positie om iets “fundamenteel anders” proberen in hun IT-activiteiten.

Soms denk ik dat je een trade-off hebt, “zei hij.” We zien dat soms in een aantal van de jongere startups – geven ze producten die niet absoluut perfect eerste keer zou kunnen zijn, maar ze bieden gebruikswaarde, iets nieuws en anders en een groot deel van de traditionele grotere ondernemingen nodig hebben om dat soort houding aan boord te nemen.

“ANZ en National Australia Bank zijn slechts twee van onze grote klanten die aan het doen zijn DevOps vandaag. Als een aantal van de grootste organisaties in Australië doen het, iedereen zou het moeten doen,” zei hij.

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

gefaald mode Apple’s gok