Aukey Quick Charge 2,0 muur en draagbare opladers af van uw nieuwe telefoons snel

Een van mijn favoriete ontwerpkenmerken van de nieuwe Galaxy S6, HTC One M9, en LG G4 is de ondersteuning voor Quick Charge 2.0-technologie die laadt uw telefoon batterij tot 75 procent sneller.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Samsung is voorzien van een snel opladen A / C-adapter in de retail-pakket, terwijl LG en HTC niet. Als u een snellader voor de LG G4 of HTC One M9, of een extra voor het kantoor wilt, dan kan ik de Aukey USB Turbo Charger, beschikbaar voor slechts $ 15,99 aan te bevelen. Het is een heel simpel uitziende zwarte opladen blok met een USB-poort aan de ene kant en de muur uitsteeksels aan de andere.

De Aukey USB Turbo Charger wordt geleverd met een 3,3 voeten microUSB-kabel, maar u kunt aansluiten op een USB-kabel, zodat u zelfs opladen van een iPhone of iPad. Hoewel de nadruk ligt op ondersteuning voor Quick Charge 2.0-technologie, de meeste apparaten nog geen ondersteuning voor deze mogelijkheid. U kunt een ander apparaat nog steeds op te laden met de uitvoer van 5 volt, 2,1 ampère.

Smartphones dat ik op dit moment weet steunen de Quick Charge 2.0-technologie zijn de LG G4, HTC One M9, Samsung Galaxy S6 / S6 Edge, Samsung Galaxy Note 4 / Note Edge, Nexus 6, Motorola Droid Turbo, 2014 Moto X, HTC One M8, en meer. Controleer de specificaties van uw apparaat om te zien of het ondersteunt deze snel opladen technologie.

Als u uit en over met uw apparaat en wilt af te maken, met name van belang met de batterij op apparaten zoals de Samsung Galaxy S6, dan moet je de Aukey 10.000 mAh externe batterij snellader overwegen. Deze draagbare accu ondersteunt de Quick Charge 2.0-technologie en kan worden gebruikt voor het opladen van uw apparaat al een paar keer nodig lading zelf.

Ik heb het dragen van de Aukey Quick Charger batterij voor ongeveer een maand en nam het op diverse uitstapjes, maar ook de uitvoering ervan tijdens mijn dagelijkse woon-werkverkeer. Deze accu heeft een robuuste geborsteld zilver afwerking die houdt goed in de tijd. Je moet wel een USB-kabel te dragen en er is geen methode te voeren op de accu.

Het is goedkoop op slechts $ 29,99, dat is een geweldige prijs voor een 10.000 mAh accu. Er is zelfs meer toegevoegde als je bedenkt dat deze accu ondersteunt de mogelijkheid op te laden apparaat dat veel sneller waarde.

levensduur van de batterij is een belangrijk element in mobiele apparaten en met meer en meer ontwerpen verhuizen naar een geïntegreerde batterij regeling, Quick Charge 2,0 accessoires zijn nog belangrijker. Bij deze lage prijzen kunt u een paar laders in je collectie te hebben en ervoor zorgen dat u voldoende accucapaciteit voor uw apparaat uit te voeren wanneer u het ook nodig hebt.

Misschien zal Apple Quick Charge 2.0 ondersteunen in de volgende iPhone. Als dat zo is, zal Apple waarschijnlijk iets anders noemen en staat het de uitvinder van de technologie.

de website Eileen Brown eerder schreef over haar ervaringen met drie Aukey draagbare batterijen, dus als je geïnteresseerd bent in draagbare batterijen zijn kijk op haar gedachten.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s