Atlassian JIRA lanceert versie voor zakelijke leiders daarbuiten

Atlassian zei dinsdag dat het zal breken haar JIRA software development tool in drie delen met één gericht op zakelijke leiders in wat er zou kunnen uitdraaien op een grote uitbreiding van de markt te zijn.

JIRA Service Desk, die zal worden gebruikt voor IT-teams die moeten werknemer verzoeken te behandelen en te helpen tickets;. JIRA Core, die taakbeheer en processen vereenvoudigt voor business executives in human resources, financiën en marketing;. JIRA Software en Core beginnen bij $ 10 per maand. JIRA Service Desk begint bij $ 10 per maand voor maximaal drie agenten.

Strategisch, Atlassian is na haar klanten met JIRA gebruik. JIRA werd aanvankelijk gelanceerd als een agile software development tool gebruikt om projecten en werkzaamheden te volgen. Van daar, JIRA geliquideerd wordt gebruikt door projectmanagers en andere niet-ontwikkelaars die moesten samenwerken met software-ontwikkelaars. Atlassian, dat nu 50.000 klanten in 165 landen, zei JIRA wordt opgesplitst in drie platforms gebaseerd op de rol. Hier is een blik

JIRA Software, dat is de versie die de meeste mensen het meest te zien. Deze versie is voor software-ontwikkelaars met best practices, wachtrij management en collaboration tools. JIRA Software is gericht op ontwikkelaars, ontwerpers, kwaliteitsborging ingenieurs en product managers.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Atlassian President Jay Simons zei dat de verhuizing naar haar vlaggenschip product te nemen en uit te breiden weerspiegelt de realiteit van hoe JIRA wordt gebruikt. “IT-afdelingen gerealiseerd JIRA was een Zwitsers zakmes voor samenwerking behoeften en die manier konden niet-ontwikkelaars om mee te werken,” zei Simons. “Het doel is om te volgen waar klanten ons nu al nemen.

Het probleem was dat er software-ontwikkeling voorwaarden en processen die niet goed werkte voor een breder zakelijk publiek.

Als strategie Atlassian klinkt een beetje bekend is dat omdat ServiceNow een soortgelijke aanpak heeft genomen. ServiceNow begon als een IT-service desk-platform en vervolgens geliquideerd worden gebruikt voor andere functies, zoals human resources. Simons opgemerkt dat Atlassian vaak loopt in ServiceNow in het veld.

Wat valt nog te bezien hoe JIRA Core bouwt de basis. oorspronkelijke plan Atlassian is om bedrijven die al JIRA gebruikt voor de ontwikkeling van software om de toonhoogte JIRA Core richten, zei Simons.

Door voorverpakt JIRA voor specifieke groepen, Atlassian waarschijnlijk portemonnee aandeel groeien in de onderneming.

Terwijl ServiceNow is een concurrent in vele opzichten, Simons opgemerkt dat Atlassian echt concurreert met de “erfenis van e-mail en Office.” Het zal de moeite waard te kijken of JIRA Core een inbox en het systeem van het record voor het werk kan worden. Het risico is dat het bedrijfsleven execs kan stok met e-mail en bijlagen om samen te werken.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen