Asus ‘Computex lineup highlights te plaatsen PC-tijdperk raadsel

Asus ‘spervuur ​​van producten uit Computex 2013 is opmerkelijk. Een ultrabook, de Zenbook Infinity, is bedekt met Gorilla Glass en voorzien van de nieuwste Intel-processors.

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Ter afsluiting van de line-up, Asus inclusief Android-tablets, de Memo Pad HD7, Fonepad Note en de Transformer Pad Infinity. Er is ook een systeem dat zowel Windows 8.1 en Android kan draaien. Deze tabletten zullen de commodity computers vergelijking nog meer omdat de HD7 u zal lopen $ 129 te duwen.

Als u uitzoomt op Asus ‘productlijn zie je het raadsel voor pc-makers van alle strepen. Het is duidelijk dat de Asus Zenbook Infinity, een potentiële redder pc-markt als gevolg van in het derde kwartaal, een front-runner voor Windows 8.1, dat tot doel heeft om te corrigeren voor een gemengde Windows 8 lancering. In feite kan de Zenbook Infinity de hardware die beschikbaar moet de Windows 8 lancering vorig jaar zijn geweest.

De vangst is hier dat pc-verkopen zijn somber. PCs worstelen tegen tablets en mobiele hardware. Houd er rekening mee dat er alleen zoveel portemonnee aandeel beschikbaar voor computergebruik. De keuze voor veel mensen is tussen een tablet en een laptop. Apple is het zien van Mac kannibalisatie, maar in ieder geval het grootste deel gaat naar de iPad. Pc-makers zijn niet zo gelukkig.

; Intel inzetten op een betere levensduur van de batterij als de moordenaar next-gen Core functie; Computex, Windows 8.1, Intel Haswell: De volgende PC Weesgegroet; Acer kondigt $ 379 8-inch Iconia W3 Windows 8 tablet; Computex 2013: ARM kondigt mid-range A12, ‘vestigt record straight’ op Intel’s Silvermont

En die realiteit wijst op de Asus grote hedge strategie. Let op de tabletten zijn Android-powered. Asus speelt een Windows 8.1 hoge marge spel met een Android-apparaat van grondstoffen strategie aan de andere kant voor volume. Mocht de pc-markt niet herstellen, Asus heeft een strategie die niet fatsoenlijk winst zal opleveren.

Asus is niet alleen. HP heeft een soortgelijk model. HP zal alles over de Windows 8.1-pc’s, maar het is ook het raken van de onderkant van de markt met Android-tablets. De meeste pc-makers, met uitzondering van Dell, zijn het nastreven van deze Windows 8.1-Android aanpak.

Maar de lelijke waarheid is dat pc-fabrikanten nog steeds vastgebonden aan Windows 8.1 en het vermogen van Microsoft om te groeien op de markt met de nieuwste hardware van Intel. Als Windows 8.1 niet levert, zijn pc-makers zullen worden sloop voor de winst hapjes overgebleven van een te drukke Android-ecosysteem.

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare