ARM Holdings ‘2015 plannen: Grab PC, server delen

ARM Holdings, eigenaar van de mobiele markt als het gaat om het verlenen van vergunningen chip architectuur, maar in 2015 verwacht de onderneming een positie in de PC en server markt.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Dat is de primaire afhaalmaaltijd van ARM Holdings winst conference call eerder deze week. ARM is in feite een intellectuele eigendom licentie bedrijf. Dientengevolge is het een dominante verwerker zonder daadwerkelijk vervaardigen van een processor. In plaats daarvan, bedrijven als Nvidia het zware werk doen. Toch is de boodschap is duidelijk: ARM Holdings is bloedserieus over het feit dat een PC en server-speler en op de CES 2011 een deel van de stukjes vielen op hun plaats. En waarom niet? Microsoft ondersteunt ARM. Nvidia’s Tegra chipset is de landing server ontwerp wint.

Warren East, CEO van ARM Holdings, hof hield op de grote pc plan en de rol van de Cortex-A processors.

Een van de belangrijkste quotes

Er is een vervaging tussen computers en smartphones, en dat helpt zeer sterke aanwezigheid ARM’s in smartphones en ons te helpen krijgen in computing. Maar op de CES waren er een aantal grote merknamen en de hele show was inderdaad een showcase voor veel van de ARM-technologie en toonde ARM zeer sterke positie, omdat de consumerization van het internet die we praten over vindt plaats in de komende jaren.

Dit gaat allemaal over ARM in de informatica en we dachten dat het de moeite waard een moment of twee om te praten over de Cortex-A familie van processors zijn. En waarom Cortex-A bij het berekenen? U kunt zien is er veel gepraat over een aantal nieuwe gebieden van de computer, waar we hebben nul marktaandeel van vandaag, maar waar we hopen om marktaandeel te winnen in de toekomst.

Als we over verhuizen naar mobiele computers, dan zullen de mensen willen zeer dunne, lichtgewicht producten, met een lange levensduur van de batterij. ARM-technologie is geweldig voor dat, ruimtebesparing, reddende kracht en, tegelijkertijd, het instellen van een ecosysteem van de smartphone ruimte, een ecosysteem rond pc’s en smartphones worden steeds veel meer van een enkel ecosysteem.

In servers, kunt u de Cortex-A processors schalen naar hogere niveaus van prestaties te zien. Het is – meer gebruik maken van het internet drijft meer servergebruik. ARM is zeer aantrekkelijk in termen van energiebesparing en mogelijk kostenbesparing voor de toekomst.

De ARM Cortex-A-processors ondersteunen multi-processing en dat de hoge niveaus van de prestaties die nodig zijn voor servertoepassingen levert. En in deze ruimte hebben we nul marktaandeel van vandaag en we hebben een ecosysteem dat we moeten ontwikkelen. Dus dit is heel erg een potentiƫle kans en het is groei van de markt in de jaren.

En zo ook ik zou zeggen in desktops, waar er een zeer gevestigde, bekwaam en bevoegd zittende architectuur daar en zo ARM aanwezigheid in die ruimte is waarschijnlijk een uitweg. Maar zeker, als onze prestaties – zoals de prestaties van de ARM-processoren verhoogt de loop der jaren en als het ecosysteem zich ontwikkelt, met bedrijven als Microsoft de ondersteuning van de ARM-architectuur, dan is dat duidelijk een markt kans voor de toekomst.

Inderdaad, hier is het marktaandeel van ARM’s per categorie vandaag

En wat het bedrijf projecten in 2015

Dus wat er mogelijk is voor ARM? Analisten zijn gemengd. Morgan Stanley Francois Meunier zei ARM is waarschijnlijk een dominante platform in de toekomst. Meunier ziet ARM nemen laptop delen met de hulp van Microsoft en steeds een dominante tablet speler als Apple, RIM, LG, Samsung en Motorola lancering apparaten.

Andere analisten zijn op hun hoede over ARM. De korte termijn vooruitzichten zien er goed uit, maar beleggers lijken te waarderen ARM gebaseerd op de toekomstige PC en laptop winsten, die niet mag komen voor ongeveer vier jaar. De andere wild card is dat Intel, dominant in de PC en server ruimte, mikt op de mobiele markt via de overname van Infineon.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s