Ariba en Discover B2B betalingen te transformeren met cloud-gebaseerde AribaPay

Ariba, een SAP Company, en Discover Financial Services onthuld op woensdag AribaPay. De nieuwe dienst, worden aangeboden door Ariba, zal naar verwachting B2B betalingen te transformeren door het elimineren van papier transacties, een betere inzicht in cash flow, en het produceren van rijke overboekingsinformatie tot verzoening processen voor kopers en verkopers te verbeteren.

Verbetering van de commerce

Lagere verwerkingskosten; Richer afdracht advies; Minder risico van fraude; Afschaffing van de papieren cheques en facturen; Minder betalingen verloren aan Verbeurd verklaren; Mogelijkheid om te tracken en tracen transacties; Sneller verzoening en geschillenbeslechting.

De cloud-gebaseerde dienst, aangekondigd op de Ariba Live-conferentie zullen de toepassingen en inzichten ingebed in het Ariba Network te combineren, en leveren ze door middel van een vertrouwde en veilige wereldwijde betalingen infrastructuur te stroomlijnen en te verbeteren afwikkeling en verzoening van de handel. De dienst wordt verwacht algemeen beschikbaar in 2014 zijn.

Het is het klassieke grap: De controle is in de post. Maar weinig bedrijven vinden het grappig “, zegt Kevin Costello, president van Ariba.” Kopers verdrinken in papier, en verkopers hebben geen idee wanneer – of hoeveel – ze zullen worden betaald. AribaPay zal effectief elimineren deze kwesties.

Het Networked Economy Newly Forges Innovation Strijdkrachten voor Samenwerking in Business and Commerce, Syas Auteur Zach Tumin; Collboration-Enhanced Procurement en AP Automation maximaliseren Productiviteit en Aanwinsten van de winst in Networked Economy, zegt Ariba’s Drew Hofler; Ariba Network Helpt Cox Enterprises Beheer Procurement Across zes verschillende ERP-systemen; Ariba CMO Tim Minahan over hoe networked economy profiteert voorjaar van verbeterde handel en cloud-processen, Ariba en Discover B2B betalingen Transform met AribaPay; Ontdek en Ariba partner voor B2B-betalingen

AribaPay zal een manier voor kopers om inkooporders te maken, facturen en betalingen te verzenden, terwijl verkopers meer gedetailleerde betalingsinformatie op een snelle, veilige, elektronische omgeving ontvangt.

Ariba en Discover grijpen de kans om een ​​deel van de geschatte $ 30000000000000 in B2B-betalingen die nog steeds voornamelijk worden gemaakt met papieren cheques digitaliseren “, zegt Roger Hochschild, president en chief operating officer voor Discover.” Discover verbreedt haar netwerkmogelijkheden en infrastructuur , en het kiezen van diverse zakelijke partners zoals Ariba verder te gaan dan het faciliteren van betalingen aan het mogelijk maken en verbeteren van handel.

Voor kopers en verkopers verbonden met het Ariba Network, zal AribaPay gegevens te leveren die laat zien wat de betalingen te vertegenwoordigen op de factuur en line-itemniveau, tanken sneller, nauwkeuriger verzoening aan beide zijden.

Andere voordelen zijn

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Lagere verwerkingskosten kosten

Richer afdracht advies

Verminderd risico op fraude

Afschaffing van de papieren cheques en facturen

Minder betalingen verloren van Verbeurd verklaren

De mogelijkheid om track and trace transacties

Sneller verzoening en geschillenbeslechting.

Voor meer informatie over AribaPay en de voordelen die verwacht wordt te leveren informatie, bezoek de website AribaPay.

Disclosure: Ariba is een sponsor van BriefingsDirect podcasts.

 verhalen

Het Networked Economy Newly Forges Innovation Strijdkrachten voor Samenwerking in Business and Commerce, Syas Auteur Zach Tumin

-Collboration Enhanced Procurement en AP Automation maximaliseren Productiviteit en Aanwinsten van de winst in Networked Economy, zegt Ariba’s Drew Hofler

Ariba Network Helpt Cox Enterprises Beheer Procurement Across zes verschillende ERP-systemen

Ariba CMO Tim Minahan over hoe networked economy profiteert voorjaar van verbeterde handel en cloud-processen

Ariba en Discover B2B Betalingen met AribaPay Transform

Ontdek en Ariba partner voor B2B-betalingen

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze