Apple’s iPhone trade-in-programma: Kan het prime de upgrade pomp?

Apple is naar verluidt prepping een trade-in-programma in zijn winkels die kunnen klanten om de handel op de iPhone 4 en iPhone 4S-apparaten om nieuwe modellen. De grotere vraag is of Apple’s outreach het tweejarige contract carrier lock-in kunnen breken en het vergroten van refresh cycli.

Volgens 9to5Mac, is Apple de opleiding van haar retail werknemers om trade-ins te verwerken. Er zijn andere trade-in deals bij Best Buy en andere plaatsen, maar Apple’s retail bereik kan een echte impact hebben.

Belangrijke punten om op te merken

Wat is onduidelijk hier is wat Apple zal aanbieden voor de handel in mobiele telefoons ten opzichte van anderen. Het is ook onduidelijk of dit programma zal blijken te zijn iets meer dan een customer service winnen of misschien zelfs een gimmick. Hier is wat duidelijk: Apple heeft om iets te doen. Door iOS 7 op oudere iPhone-apparaten geeft het klanten een excuus aan de stok met oudere hardware.

Aan de oppervlakte, trade-in-programma van Apple maakt veel zin. In de oorlog tegen Android, grootste troef van Apple is de directe bereik via haar winkels.

Op het einde, zal de duivel in de dollar en de return on investment voor de consument. het vermogen van Apple om functies toe te voegen en nieuw speelgoed zal ook een rol spelen. Apple zal hebben om de naald tussen bungelende handel in wortelen en vonken gadget lust draad.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Apple wil meer verkoop van de iPhone te controleren in vergelijking met de huidige kanaal beeld, dat draait om de vervoerders;. Apple denkt dat het kan upsell aan andere goederen, zoals iPads en Macs. En Apple zou graag een systeem te glad uit klonterig verkoop van de iPhone hebben;. TechCrunch merkte op dat beperkte pilots aan de gang zijn geweest voor weken.

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring