Apple wint uitspraak te verbieden de VS de verkoop van de Samsung-tablet

Apple heeft een voorlopige uitspraak van de rechtbank om de verkoop van de Samsung Galaxy Tab 10.1 in de Verenigde Staten te blokkeren, die onmiddellijk van kracht wordt zodra Cupertino berichten een US $ 2.600.000 obligaties te beschermen tegen schade door Samsung geleden schade indien het bevel wordt later gevonden te zijn geweest gewonnen verkeerd, verslag staat.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

“Hoewel Samsung heeft het recht om te concurreren, is het niet het recht om oneerlijke concurrentie door overstromingen de markt met inbreukmakende producten hebben,” zei de Amerikaanse District Rechter Lucy Koh in San Jose, Californië, volgens een rapport van Reuters op woensdag.

Hij wees erop dat dit dezelfde rechter die eerder bod van Apple had geweigerd om een ​​verbod op de tablet en meerdere Galaxy smartphones. Reuters merkte op dat het deze keer wel een federaal hof van beroep geïnstrueerd Koh het verzoek van Apple’s op de tablet te heroverwegen.

Apple kreeg nog een kans bij een bevel vorige maand toen het Amerikaanse Hof van Beroep zei Koh onjuist te denken dat een Apple-patent met betrekking tot de iPad ongeldig kunnen zijn en dat Cupertino was goed in zijn recht om te vragen om een ​​verbod op de verkoop van het apparaat .

Apple voor het eerst gevraagd om de verkoop van de Samsung-apparaten terug in juli 2011 te blokkeren, en is onderdeel van een lange juridische strijd tussen de twee tech reuzen.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s