Apple repareert FREAK veiligheidslek met iOS 8.2-update

(De website / Apple)

De nieuwste versie van de mobiele besturingssysteem van Apple lost een serieuze fout voor iPhones en iPads, die, indien misbruiken, kan leiden tot een aanvaller versleutelde verbindingen te onderscheppen.

iOS 8.2, vrijgegeven maandag na de media-evenement in San Francisco, stelt de zogenaamde “FREAK” fout in range van producten van het bedrijf.

Het lek kan een aanvaller uit te voeren man-in-the-middle-aanvallen over gemeenschappelijke versleutelde netwerken, met inbegrip van Secure Sockets Layer (SSL) en Transport Layer Security (TLS) verbindingen.

Andere grote bedrijven, waaronder Microsoft en Google hebben de producten en diensten die door de bug.

Apple zei in een adviesnota het lek beïnvloedt iPhone 4s handsets en later, iPod touch (5e generatie) en hoger en iPad 2 en later.

Gebruikers die ze denken zijn beïnvloed door de bug kan een klant controle-instrument lopen, en zou moeten upgraden naar iOS 8.2 eerder vroeger dan later.

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

Deze website Review: Een mooie, gewaagd horloge, met complicaties; Apple stelt hoge bar voor smartwatches op de eerste poging, Hidden poort voor Apple Watch kan worden gebruikt om op te laden, misschien wel meer, 7 tips en trucs om het meeste uit uw nieuwe te krijgen Apple horloge

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

De kosten van ransomware aanvallen: 1000000000 $ dit jaar

Veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters, veiligheid, veiligheid,, De kosten van ransomware aanvallen Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen: $ 1000000000 dit jaar

Apple horloge