Apple iPhone 7 Plus: 10 redenen om de Samsung Galaxy Note 7 in plaats daarvan halen

De nieuwe iPhone lineup

Apple kondigde de nieuwe iPhone 7 Plus woensdag, en hoewel ik zal er een te kopen, omdat het is mijn taak om alle apparaten op de website te dekken, zal de Samsung Galaxy Note 7 waarschijnlijk blijft het apparaat te verslaan.

Vorig jaar postte ik mijn 10 redenen om de Note 5 halen via beste iPhone van Apple. De Note 7 verbetert de Note 5 met water weerstand, microSD uitbreidingsmogelijkheden, en een verfijnd dual-edge gebogen glas design. Echter, Apple heeft ook een verbetering van de iPhone met een nieuwe camera design, waterbestendigheid, stereo speakers, en een verbeterde interne specificaties.

Hier zijn 10 redenen om de Samsung Galaxy Note 7 in plaats van de Apple iPhone 7 Plus overwegen.

Samsung ging met dezelfde succesvolle camera dat het gelanceerd op de Galaxy S7 en S7 Edge, die niet een slechte zaak. Echter, Apple voegde een tweede camera op de iPhone 7 Plus, zodat je meer mogelijkheden voor creativiteit te krijgen. De dubbele camera is iets wat we van LG hebben gezien, maar Samsung heeft nog om dergelijke hardware in zijn apparaten te gebruiken.

Ik ben ook op zoek naar voren te horen die dual stereo speakers op de iPhone 7 Plus. Samsung heeft niet veel tijd te investeren in de speakers op zijn apparaten.

Apple zal miljoenen nieuwe iPhones te verkopen, terwijl Samsung ook miljoenen nieuwe Galaxy Notes zal verkopen. Ieder individu heeft andere behoeften en verlangens, dus er is niet een telefoon die het beste is voor ons allemaal. Op dit moment is de Samsung Galaxy Note 7 kan het beste voor mij. Echter, stay tuned voor mijn gedachten over de Apple iPhone 7 Plus toen mijn pre-order binnenkomt.

 de website Galaxy Note 7 dekking

Apple, Samsung leg alle van de smartphone winst industrie, Wat is de beste smartphone voor het krijgen van een signaal? Clue: Het is niet Apple’s iPhone, Waarom de iPhone 7 onthulling mensen zullen vertrekken teleurgesteld; Kijkje op de iPhone van Apple 7; iPhone 7: Waarom hebben we zelfs zorg; Live-event dekking?

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Galaxy Note 7 test: Samsung realiseert bijna smartphone perfectie; Verslag: Galaxy S7 outsells iPhone 6s als Samsung zich voorbereidt op de Galaxy Note 7 lanceren; Zeven redenen om dubbele betalen voor de Samsung Galaxy Note 7; DisplayMate analyse: Samsung Galaxy Note 7 blijft Samsung’s dominantie op het display technologie

Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet opening onthullen weekend iPhone 7 verkoop, mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: een betere Wi-Fi bellen ervaring

meer iphone nieuws