Apple heeft bijna zijn mojo back

Apple heeft een bedrijf bewegende rustig langs sinds het overlijden van Steve Jobs geweest. De opwinding namen we voor minder banen verleend is mssing. Het is net als Apple heeft geprobeerd om zijn weg naar voren te vinden.

Dit jaar dingen veranderen, te beginnen met het persevenement onthulling van de volgende versies van OS X en iOS. De presentatoren waren; echt enthousiast over wat ze deden, en het was duidelijk aan die het kijken naar de presentatie.

Het is duidelijk dat Apple vandaag de dag is Tim Cook gezelschap, en hij heeft niet langer de geest van Jobs rijden zijn rug.

In mindere mate werd hetzelfde zien op de recente gebeurtenis presentatie van de nieuwste iPhones van Apple. Het was duidelijk dat de werknemers geloven dat ze doen goed werk, en dat werkt aanstekelijk op die naar ze te kijken.

Apple heeft zijn mojo gekregen terug, althans voor het grootste deel. Het is duidelijk dat Apple vandaag de dag is Tim Cook gezelschap, en hij heeft niet langer de geest van Jobs rijden zijn rug. Hij neemt het bedrijf in een nieuwe richting, en het ziet er naar een goede.

Apple Pay neemt het bedrijf in een geheel nieuwe business. Er zijn al afspraken in de plaats die zou kunnen uitmonden in een enorme bron van inkomsten voor Apple. Dit zijn slechts de eerste verwachten Apple bezit mobiele betalingen in een zeer korte tijd.

De Apple Watch is een primeur voor het bedrijf, en het kan het zeer winstgevend iPhone bedrijf benutten. Het zal niet makkelijk zijn voor het bedrijf om haar klanten te overtuigen dat het de next big thing, maar verwachten dat ze het een sterke inspanning te geven. We kunnen verbazen als Apple er in slaagt het veld wearables.

De op het evenement aangelegd nieuwe iPhones zijn niet veel anders dan de vorige modellen, maar ze hadden niet zo te zijn. Apple zal miljoenen van hen te verkopen, het houden van een sterke positie in zowel de omzet en inkomsten. Tim Cook begrijpt dat is waar het allemaal om draait.

Eerste blik op nieuwe iPhones, betere specs, nieuwe functies, grotere schermen, iPhone 6, Apple Watch uitrol: Winnaars en verliezers; Als Apple een iPhone 6 evenement niet kan streamen, is er echt een onderneming verhaal; Waarom is er geen is? saffier glas, Apple aan ontwikkelaars: Uw apps schaal

Opvallend is dat Apple krijgt de magie terug die is vermist voor een paar jaar. De opwinding en razernij in de aanloop naar de pers evenement een paar dagen geleden is een goed teken dat zowel Apple-medewerkers en degenen die het bedrijf kijken naar Steve Jobs achter hen terug hebben gezet en zijn om naar aanleiding van de onderneming met passie.

Afbreken van de iPhone evenement laat zien waar Apple is terug en krijgt de mojo en waar het ontbreekt.

Over het geheel genomen Apple deed het best goed met de nieuwste product te lanceren, en de opwinding van de medewerkers is direct duidelijk. Het lijkt erop dat Apple is weer leuk, om ons aan de buitenkant en de werknemers aan de binnenkant. Tim Cook neemt het bedrijf in nieuwe richtingen met Apple Pay, met behoud van de bestaande productlijnen op een gestaag tempo.

Apple heeft zijn mojo terug, soort van, en het zal leuk om te kijken wat het doet de volgende zijn.

Apple iPhone 6 Plus: Mijn volgende telefoon; Apple Watch: Drie hindernissen te overwinnen; Hoe Apple big business kan maken met NFC op de iPhone 6

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar