Apple geeft Java-update voor zero-day te pakken

Apple heeft nu zijn eigen patches voor OS X-gebruikers, om het hoofd te bieden; Java zero-day kwetsbaarheden, die werden ontdekt op het einde van vorige maand.

De security updates beschikbaar zijn voor Mac OS X Snow Leopard, Lion en Mountain Lion systemen, als gevolg van er nu zijn “een kans voor security-diepgaande verharding”. In Apple’s security bulletin, het bedrijf verwijst naar de eigen veiligheid Oracle’s alert voor CVE-2012-4681, en raadt gebruikers zijn hetzij van de Java voor Mac OS X 10.6-update 10 of Java voor OS X 2012-005, afhankelijk van het besturingssysteem van de gebruiker. Deze patches zullen Java updaten naar versie 1.6.0_35, het equivalent van de laatste versie van Java 6.

Java 7 is alleen beschikbaar op Macs als gebruikers rechtstreeks vanuit Oracle hebt gedownload, in plaats van Apple’s software-updater. Gebruikers die de nieuwste versie van Java 6 op OS X zijn niet kwetsbaar voor de vermeende; sandbox bypass kwetsbaarheid, dat werd ontdekt in de meest recente Java 7-update 7 patch.

Apple heeft verklaard dat zij nadere informatie over de patch op zijn beveiligingsupdates pagina Apple zal bieden, maar op het moment van schrijven, was dit niet bijgewerkt.

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen