Anthem inbreuk kosten waarschijnlijk te breken $ 100.000.000 barrière

De financiële gevolgen van de massale inbreuk Anthem zou kunnen reiken dan $ 100 miljoen mark, volgens rapporten.

cyber verzekering de Amerikaanse zorgverzekeraar’s, onder leiding van de American International Group, heeft een verlies van maximaal $ 100 miljoen. Echter, wanneer een bedrijf heeft tot 80 miljoen huidige en eerdere klanten, medewerkers en investeerders om contact op te nemen, gerust te stellen en te melden, dit bedrag niet genoeg zijn.

Vorige week, Anthem bevestigde een inbreuk op de beveiliging die resulteerde in de belichting en de diefstal van maximaal 80 miljoen platen. Met behulp van een gestolen wachtwoord hackers konden breken in een databank die de persoonlijke informatie van vorige en huidige klanten, en medewerkers bevatte.

Gebrek aan vaardigheden jezelf? Een nieuwe website kunt u een hacker in een paar minuten naar wraak te vinden tegen een ex of lokale concurrentie neer te halen.

Volgens Joseph Zweedse, President en CEO van Anthem, de gestolen gegevens opgenomen client namen, geboortedata, fysieke en e-mailadressen, medische ID’s en sofi-nummers. Echter, er is momenteel geen bewijs om financiële informatie of medische gegevens suggereren – zoals de testresultaten – werden genomen.

Rapporten suggereren de zorgverzekering provider niet de sofi-nummers in de database te versleutelen.

Volgens bronnen De Insurance Insider, cyber verzekering Anthem’s – geschreven door AIG, Lexington, Safehold en Zürich, onder anderen – zou kunnen worden uitgeput als gevolg van “de kosten van de kennisgeving van de getroffen klanten.” Anthem is van plan om elk individu getroffen door de cyberaanval op de hoogte, en heeft ook een hotline voor mensen met vragen of vragen. Bovendien de publicatie zegt

: Anthem hack: Zeven manieren om jezelf te beschermen op dit moment

Anonymous richt ISIS social media, wervingsacties in #OpISIS campagne; Slechte beveiliging links Anthem klantrecords blootgesteld; Verizon stormlopen vast te stellen voor e-mailaccount open season veiligheidslek; Sony executive Amy Pascal treedt terug na cyberaanval, e-mail de blootstelling; Facebook fondsen GNU Privacy Guard ontwikkeling

Zweedse noemde de gegevens in strijd met een “zeer geavanceerde externe cyberaanval,” en zei Anthem ‘sluit zich aan u in uw bezorgdheid en frustratie, en ik verzeker u dat we werken de klok rond om alles wat we kunnen doen om uw gegevens verder te beveiligen.

Anthem is de op een na grootste Amerikaanse zorgverzekering provider. inbreuk op gegevens van het bedrijf wordt onderzocht door de FBI en FireEye’s Mandiant cyberforensics team werkt samen met Anthem om de veiligheid mislukking te analyseren.

Lees verder: In de wereld van beveiliging

Lees verder: Fixes en gebreken

Universal XSS fout in volledig gepatcht Microsoft Internet Explorer blootgesteld; VLC kwetsbaarheden bloot; Microsoft slams Google voor morsen de bonen op Windows 8.1 veiligheidslek; Microsoft awards HP onderzoekers $ 125.000 bug bounty

Veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters, veiligheid, veiligheid,, De kosten van ransomware aanvallen Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen: $ 1000000000 dit jaar

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

De kosten van ransomware aanvallen: 1000000000 $ dit jaar