Angie’s List dumpt paywall, reviseert tech platform in turnaround inspanning

Home diensten beoordeling provider Angie’s List daalt de paywall en revisie van haar technologie-platform als onderdeel van een grote ommekeer inspanning.

Angie’s List is een vaste waarde in de $ 400.000.000.000 home services markt sinds de lancering in het midden van de jaren 1990. De Indianapolis gevestigde bedrijf heeft meestal geplaatst verliezen sinds de beursgang in 2011, maar het is sinds schetste een groeiplan dat leidinggevenden hoop zal stimuleren de inkomsten en het bevorderen van de winstgevendheid.

De sleutel tot dat de groei plan is een verschuiving van zijn erfenis, fee-based business model – een beweging die CEO Scott Durchslag gezegd is bedoeld om meer mensen in de Angie’s List ecosysteem te brengen.

De paywall werkte heel goed voor het grootste deel van de afgelopen 21 jaar, “zei Durchslag.” Het probleem kwam als meer Millennials werd huizenkopers. Ze waren niet bereid om te betalen voor de beoordelingen, en dus werden ze onbereikbaar.

Aangezien het schrappen van de beoordelingen paywall, Durchslag zei nieuw lid aanmeldingen zijn bijna verviervoudigd in vergelijking met een jaar geleden, en unieke bezoeken aan de site meer dan verdubbeld. In diezelfde periode, zoekopdrachten lid meer dan verdubbeld, net als het aantal service provider profiel bekeken.

In de toekomst zal Angie’s List kijken naar diensten met toegevoegde waarde aan de inkomsten uit de meer dan 3 miljoen leden, verzamelen zoals de toegang tot een hyper-lokaal project pricing tool die Durchslag gezegd kan kostenramingen op de startpagina van diensten binnen een straal van 10 mijl te geven .

De paywall verhuizing valt samen met een totale migratie van de Angie’s List technologieplatform, die Durchslag gezegd is eerder dan gepland afgerond.

Durchslag zei dat het bedrijf was actief op een Microsoft-zware erfenis platform, maar draait nu een “modulair, open-source, micro-services gebaseerde architectuur” waarin hij zei zal het bedrijf “in staat te innoveren op ongeveer tien keer de snelheid van de erfenis platform.

Apple lanceert iPhone 7:? Een brug apparaat voor het 10-jarig jubileum iPhone in 2017, Apple heeft tot doel Apple Watch aantrekkelijker te maken; iPhone 7 en iPhone 7 Plus: Nieuwe functies hoogtepunten; Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Vroeger een executive bij Best Buy, Durchslag stapte in de CEO rol in september vorig jaar, ter vervanging van Angie’s List mede-oprichter Bill Oesterle. Tijdens zijn ambtstermijn met Best Buy, Durchslag overzag de retailer marketing en wereldwijde e-commerce inspanningen, waar hij gecrediteerd met het bedrijf multichannel revisie en de ontwikkeling van de My Best Buy credit en loyalty card programma.

Net als Best Buy, Angie’s List wordt geconfronteerd met een spervuur ​​van de concurrentie, vooral van Amazon.

Vorig jaar lanceerde Amazon voor je huis, een hyper-lokale markt is ontworpen om het winkelend publiek te verbinden met dienstverleners. Het programma is nog niet het hele land uit te breiden, maar het heeft de potentie om een ​​belangrijke bedreiging voor Angie’s List en andere dienstverlener marktplaatsen zoals TaskRabbit en HomeAdvisor zijn.

Durchslag lijkt echter niet afschrikken door de concurrentie.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, Apple geeft iWork functies voor samenwerking

De Angie’s List merk heeft een 94-procent bewustzijn rate, is dwergen iemand anders, “zei hij.” We hebben zes keer zo veel service providers als andere merken en drie keer het aantal beoordelingen op de service providers dan Google. Gecombineerd, en zonder de beperkingen van de paywall, zal dit ons toelaten om de groei reignite.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Apple geeft iWork functies voor samenwerking