AMD glijdt op het water doel, slaat emissiedoelstelling

Twee maanden na het resetten van een aantal van haar doelstellingen met betrekking tot de milieuprestaties, heeft Advanced Micro Devices de 16e versie van haar maatschappelijk verslag (een kanjer op 83 pagina’s) vrijgegeven.

Hier zijn enkele hoogtepunten in verband met de wereldwijde milieudoelstellingen en de prestaties van de onderneming

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen

Voor de niet-fabrieken, AMD behaalde een 6 procent reductie in de uitstoot van broeikasgassen in 2010. Het deed dit ondanks een 1 procent stijging in het gebruik van elektriciteit. Dat komt omdat het is met behulp van een schonere mix van energie. Dit alles betekent dat het voorafgaand aan zijn vijfjarige doel, dat vraagt ​​om een ​​5 procent reductie in 2014 tegen een benchmark-jaar 2009;. AMD’s fabrieken zijn rapportage een 16 procent daling van de uitstoot. Dat is genormaliseerd tegen de productie-index die het bedrijf heeft gemaakt. De faciliteiten wist een 20 procent daling in het gebruik van elektriciteit, maar AMD wordt verwacht dat het moeilijk om op koers te blijven, gezien de toekomstige uitbreidingsplannen zijn;. Vooruitgang op zee was beperkter. Terwijl AMD verminderd waterverbruik met 5 procent per werknemer in de niet-productie-installaties, het verbruik zelfs toegenomen in haar productie-activiteiten. En niet door een klein bedrag was 27 procent op genormaliseerde basis. AMD is Rethinking the reinigingsprocessen dat deze stijging veroorzaakt. Op lange termijn, AMD’s streven is om het waterverbruik te verminderen met 20 procent of meer in 2014. Het is op zoek naar deze op een genormaliseerde basis (di., Per werknemer en per productie-index) .; AMD’s afval omleiding percentage gestegen tot 51 procent in 2010, die een vrij behoorlijke sprong van het voorgaande jaar. De focus is op voedsel compostering, recycling en dergelijke. Het bedrijf, waarvan de doelstelling afleiding tarief in 2014 is 70 procent. AMD is momenteel op zoek naar haar eigen impact op het afval, met een focus op recycleerbare inhoud, verminderd volume en minimale verpakkingsmateriaal;. In oktober 2010, AMD geïnstalleerd drie elektrische auto oplaadpunten bij zijn Austin, Texas, campus die volledig worden aangedreven door hernieuwbare energie. (Drie meer zijn op het dek voor de Sunnyvale, Californië, het hoofdkwartier in 2011..); In 2010, ter AMD’s in Suzhou, China, ontving ongeveer 33.781 kilowattuur schone energie uit een zonne-energie generatie project 25-kilowatt en een 6 -kilowatt windturbine-systeem. Het bedrijf is de evaluatie van andere alternatieve energie-opties voor andere sites in 2011.

Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, processors, Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips; Data Centers; Nvidia lanceert virtuele GPU bewaking, analyse, hardware, AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen