Amazon verwacht te verkopen 3-5.000.000 tabletten in Q4 2011

Hoewel Amazon een tablet van haar eigen nog niet eens officieel is onthuld nog, sommige tech insiders zijn klaar om te wedden groot op zijn succes.

Sarah Rotman Epps, een senior analist bij Forrester Research, stelt dat Amazon een tablet geprijsd onder de $ 300 kan starten, dan Amazon zal waarschijnlijk verkopen 3-5000000 tabletten in het vierde kwartaal van 2011 alleen al – dat is als we zelfs zien het dit jaar .

Ter vergelijking: Apple verscheept 4.690.000 eenheden van de iPad 2 in het tweede fiscale kwartaal nadat het dit jaar gelanceerd, en dan nog eens 9,25 miljoen in het derde fiscale kwartaal.

Echter, Motorola verscheept 440.000 Xoom tabletten in het eerste kwartaal van beschikbaarheid, en RIM in geslaagd om iets beter te doen met 500.000 verkochte eenheden van de BlackBerry Playbook.

Epps erkent op de blog van Forrester dat dit gaat om een ​​grote slag voor Amazon om op Apple te nemen (en Google als de tablet wordt verwacht te draaien op Android), maar ze poneert nog steeds dat Amazon in ieder geval zal worden in de tweede tot en met Apple en worden de leider in de Android ruimte

We zien mogelijkheden voor Amazon niet alleen haar eigen hardware als een “Amazon tablet” te lanceren, maar ook een platform zijn voor andere OEM’s zijn, gelaagdheid software en diensten Amazon’s via Android naar een rijkere customer experience te bieden. In een jaar vanaf nu, konden we een reeks van “Amazon tabletten” gemaakt door verschillende hardwarefabrikanten te zien.

Hoewel Amazon Apple zou kunnen presenteren met een sterke uitdaging in de tablet ruimte, het is nog te vroeg om te zeggen. Niet alleen hebben we nog niet eens gezien wat Amazon’s tablet eruit ziet of wat het kan doen, maar in de veronderstelling dat alleen maar omdat Amazon is een grote naam met veel middelen, betekent niet dat het een geweldige tablet kan produceren. Kijk naar Hewlett-Packard.

Echter, op zoek naar HP’s TouchPad als een voorbeeld vanuit een ander perspectief, kon Epps zijn recht met de sub- $ 300 prijs punt argument. Kijk maar naar hoe goed de TouchPad deed toen de prijs werd gesneden tot $ 99. Hoewel dat voor een aantal redenen (met inbegrip van het feit dat het niet kon zelfs op $ 299 te verkopen) werd gedaan, er is zeker een les om daar te worden geleerd. De meeste consumenten willen niet $ 499 en betalen voor een tablet, met uitzondering van de iPad.

Android makers: Waarom geen stok een ‘aanklagen me’ bord op je rug; HP TouchPad: Alles wat je wilt weten, Android crapware – Hebzucht ten koste van de reputatie en user experience; Amazon debuteert ElastiCache, in-memory cache in de cloud? ; De ongelooflijke krimpende tablet landschap

Dus, te beginnen met een lagere prijs van de get-go zou ten minste een manier om meer klanten te lokken naar een Android-gebaseerde tablet.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s