Amazon ver onder Q3 winstdoelstellingen; zwakke vooruitzichten voor de feestdagen

Amazon verschenen derde kwartaal de winst na de bel op donderdag, en de resultaten zullen elk goed voor nerveuze aandeelhouders volgende niet doen, een slechter dan verwachte Q2.

Het internet gigant rapporteerde een nettoverlies van $ 437.000.000, of 95 dollarcent per aandeel (statement).

Verliezen op een non-GAAP-basis gelijkgesteld ook 95 cent per aandeel op een omzet van $ 20580000000, een stijging van 20 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar.

Toch Wall Street werd schrap voor een verlies van slechts 76 cent per aandeel op een omzet van ten minste $ 20840000000.

Als gevolg hiervan, Amazon aandelen begon te tuimelen in after-hours trading door eerst zeven procent.

Niettemin, CEO Jeff Bezos hield de focus op het vierde kwartaal vakantie – traditioneel Amazon sterkste – in voorbereide opmerkingen

Als we klaar voor deze komende feestdagen te krijgen, zijn we gericht op het maken van de customer experience gemakkelijker en stress-vrij dan ooit. In aanvulling op onze toch al lage prijzen, zullen we meer dan 15.000 Lightning deals aan te bieden met vroege toegang tot aanbiedingen voor Prime leden te selecteren, honderden miljoenen producten in tientallen categorieën, gecureerd gift lijsten zoals Holiday Toy List and Electronics Holiday Gift Guide, nieuwe functies zoals #AmazonWishList, en een geweldige nieuwe line-up van producten zoals Kindle Voyage and Fire HD Kids Edition. En als u uw giften bestelt op AmazonSmile, zullen wij een percentage van uw aankoopprijs doneren aan uw favoriete goede doel.

Echter, de feestdagen niet eigenlijk uit dat alles helder gewoon nog niet. Wall Street verwacht een bounce terug van de e-commerce titan, het projecteren van de winst van 69 dollarcent per aandeel op de top van 30910000000 $ aan inkomsten.

Dell Technologies berichten Q2 resultaten; Box verslaat marktverwachtingen voor Q2; Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding; Pure Flash slaat Q2 schattingen, ziet grote opbrengst winsten; Splunk, Autodesk, Brocade rapport sterke kwartalen; Intuit rapporteert sterke Q4, aandelen slip op zachte begeleiding; HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; Werkdag berichten opnemen per kwartaal de omzet voor Q2

Amazon gevolgd door een veel zachter Q4 omzetverwachting aanbod van $ 27300000000 en 30300000000 $, wat neerkomt op groei van zeven tot 18 procent ten opzichte van het vierde kwartaal van 2013.

De Seattle-hoofdkantoor bedrijf niet breken verkoopresultaten voor zijn cloud-unit, Amazon Web Services, in plaats vouwen in de categorie “Andere” met diverse reclame-producten.

In eigen land, deze verticale ging en genereerde 1340000000 $ aan inkomsten, in vergelijking met $ 1168000000 laatste kwartaal, of $ 960.000.000 van Q3 2013.

Amazon deed tack op een korte update over AWS onder alle van de Prime, Kindle, Pay en zelfs Xbox samenwerking nieuws. AWS ondervonden gebruik groei “close” tot 90 procent jaar-op-jaar in Q3 na een routine ronde van prijsverlagingen terug in Q2.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

AWS heeft meer dan 350 belangrijke service en feature releases van dit jaar, het meest recent met inbegrip van het debuut van de AWS Directory Service voor het beheer van on-premises toegangscontrole en veiligheid, alsmede een tweede AWS regio in Europa, gevestigd in Frankfurt gezien.

Met haar jaarlijkse Developer Conference in Las Vegas in november, kan zowel de aandeelhouders en klanten een aanval van nieuws van AWS verwachten binnen een paar weken.

Slides via Amazon Investor Relations

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen