Amazon lek onthult ‘Netflix voor boeken’ abonnementsdienst

Als je bereid bent om $ 9,99 per maand betalen om toegang tot meer dan 600.000 ebooks bent, kan Kindle Unlimited abonnement Amazon’s zijn wat je hebt gewacht.

De nieuwe dienst, genaamd een ‘Netflix voor boeken,’ werd gelekt via de Amazon Amerikaanse website kort, alvorens te worden verwijderd. U kunt echter nog steeds de pagina via Google’s Web cache, zoals opgemerkt door The Guardian. De webpagina benadrukt populaire titels, waaronder The Life of Pi, The Hunger Games en Harry Potter.

Het is niet bekend of de dienst beschikbaar is over de vijver zal zijn, maar in ieder geval voor de Amerikaanse abonnees, zal de dienst $ 9,99 per maand kost en geven u toegang tot meer dan 600.000 ebooks evenals duizenden audioboeken.

In een promotie-video van GigaOM ontdekt, de verteller zegt

Kindle Unlimited geeft u de vrijheid om meer dan 600.000 titels en duizenden audioboeken verkennen in de palm van je hand. Geniet onbeperkt lezen en onbeperkt luisteren op elk apparaat voor $ 9,99 per maand.

Blijkbaar kunnen gebruikers zich aanmelden voor een proefperiode van 30 dagen, op dezelfde manier dat de consument kan proberen Amazon Prime.

De abonnementsdienst zal uitbreiden op Amazon Prime Lending Library, waarmee gebruikers een boek lenen per maand van honderdduizenden titels in de VS en het Verenigd Koninkrijk. Titels zijn die van de New York Times Best Sellers lijst en de volledige Harry Potter-reeks. De service is beschikbaar op Amazon’s Kindle e-readers als de Kindle App die kan worden gebruikt op Android en Apple smartphones en tablets.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle