Altair PBS Werkt op overname van Platform Computing IBM’s

Toen ik commentaar geven op een industrie-evenement, zoals wanneer IBM kondigde de overname van Platform Computing (zie IBM kondigt overname van Platform Computing voor meer informatie), ik vaak ontvang een vlaag van berichten uit andere kaderleden van het bedrijf of van hun PR-bedrijven willen een presenteren weerlegbaar of, op een zeer beperkt aantal gevallen, een discussie over waarom ze de verhuizing als een positieve aan de industrie te zien en wil mijn analyse te ondersteunen. Het was dus niet verwonderlijk als Altair PBS Works stak door hun PR-bureau om commentaar te leveren op IBM’s move.

Het duurde niet lang voordat ik met Bill Nitzberg, CTO van Altair’s PBS Works en Martin Nichols, CIO van Altair sprak over de toestand van de industrie en waarom IBM’s verhuizing was een goede. In plaats van je vervelen met de details van een lang gesprek, ik zal bieden de hoge punten.

Het was een interessante discussie en zeker de moeite waard de tijd. Ik hoop met Bill en Martin te spreken weer enige tijd.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

De beschikbaarheid van rekenkracht ter beschikking gesteld door middel van cloud computing providers heeft het mogelijk gemaakt voor kleinere en kleinere organisaties om hetzelfde analytische instrumenten grote bedrijven maken gebruik van te gebruiken zonder dat de aankoop van hun eigen grote data center;. Bedrijven hebben steeds meer behoefte aan grote hoeveelheden data snel te analyseren intelligente, op feiten gebaseerde beslissingen te nemen in plaats van te vertrouwen op traditionele zetel-van-de-broek methoden. Dit geldt in de detailhandel, financiële diensten, het ontwerp, de fabricage en distributie;. Veel ontwikkelaars echter geen ervaring in het ontwikkelen en implementeren van high performance, parallelle verwerking toepassingen. . Ze helpen en bedrijven als Platform Computing zijn het aanbieden van “ingekapselde high performance computing deskundigheid” voor de komende jaren nodig hebben; Platform Computing ontwikkeld echt krachtige tools, maar nooit in staat was om het algemene bewustzijn te krijgen. Ze leken zich te hebben op de markt gebracht in een papieren zak, maar nooit echt een manier ontdekt om hun weg weer op de markt uit,. IBM is waarschijnlijk gereedschappen Platform pakket met zijn eigen gereedschap en maakte verfijnde, krachtige pakketten beschikbaar voor zowel klanten als partners. IBM’s SmarterComputing marketing team waarschijnlijk een breed publiek op de hoogte van en geïnteresseerd in dit type van de computer te maken zou zijn. Deze zal waarschijnlijk moves zullen hoge prestaties maken het berekenen van een instrument dat gemakkelijk kan worden gebruikt door bedrijven van elke omvang,. Altair PBS Works heeft zich gericht op het mogelijk maken organisaties gebruik maken van high performance computing, green computing, cloud computing en kijkt ernaar uit om samen met IBM om uit te breiden de markt.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs