Airtel dreigt juridische stappen te ondernemen tegen de Indiase Govt via 3G verbod

Airtel heeft gedreigd juridische stappen te ondernemen tegen de Indiase regering te leiden nadat de Delhi High Court een verblijf om de telco verbieden door te verkopen 3G-diensten opgeheven.

The Hindu Business Line meldde donderdag de High Court een verblijf te laten opheffen op de regering het verbod, dat; telco’s verboden van het aanbieden van 3G-diensten, in telecom kringen waar ze niet de license to operate in hebben.

In reactie daarop heeft een Bharti Airtel woordvoerder zei tegen de website die klanten zouden lijden aan deze beslissing tot intra-roaming-verbod in het hele land.

“Wij geloven dat de 3G-arrangementen zijn in overeenstemming met alle van toepassing zijnde wetten en vergunningsvoorwaarden. Deze regelingen zijn ook enorm gunstig voor klanten en het stopzetten van deze zullen ernstige overlast veroorzaken aan hen,” zei de woordvoerder.

De woordvoerder voegde Bharti Airtel heeft nog tot de orde van de Delhi High Court, en een keer ontvangen, zal de nodige juridische stappen te ondernemen tegen de regering te overwegen ontvangen.

The Hindu Business Line verslag deed mee de telco hoeft niet naar de VS onmiddellijk te betalen $ 65 miljoen boete.

Geen van telco’s van India bezit een licentie die hen in staat stelt om 3G-diensten aan te bieden in het hele land. Bijvoorbeeld, in de staat Karnataka, Vodafone heeft de vergunning alleen voor de 2G-diensten, maar biedt; 3G-dekking aan abonnees, via de Bharti Airtel netwerk.

Vodafone India en Idea Cellular, samen met Bharti Airtel, had in december 2011 een brief aan de regering te eisen om, terug het bedrag dat zij betaald voor de 3G-spectrum licenties, als het verbod voor intra-roaming-stands.

Telco’s, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s; Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, NBN, NBN zal AustraliĆ« in een ‘leidende positie’ te zetten:? Bill Morrow, telco’s; Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

NBN zal AustraliĆ« in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials