Aftermath: GoDaddy zegt sorry, ga nu iets kopen

Op 10 september een massale uitval nam een ​​merkbare brok van websites van het internet offline als gastheer en registrar GoDaddy ging naar beneden en nam miljoenen bedrijven met het voor een paar uur.

Verontschuldiging e-mails naar klanten ging gisteren – met een bitterzoete aanbod van een korting van 30% en de toonhoogte voor klanten om meer van hun geld te geven aan de logge, domein schrokken kolos.

Het is niet zoals GoDaddy niet al bieden kortingen van 30% per maand op haar producten en diensten – oh wacht, ze doen.

We hadden een storing, laat ons verkopen u iets

Blijkbaar verschillende klassen van de klanten verschillende verontschuldiging e-mails en aanbiedingen van compensatie of goodwill.

Sommige klanten werden gecrediteerd voor een maand na de betekening op hun actieve website. Vele anderen kreeg een verkooppraatje om meer domeinen te kopen tegen een gereduceerd tarief, en verteld dat ze hadden toegang tot een 30% korting op GoDaddy producten en diensten.

Volgens de kleine lettertjes, de ‘verontschuldiging verkoop’ verloopt in zeven dagen, niet van toepassing op GoDaddy premium domeinen, en is alleen geldig voor nieuwe producten of verlengingen.

In e-mails geschreven aan klanten gisteren, GoDaddy CEO Scott Wagner schreef

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren, Kunstmatige Intelligentie, Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek

We laten je naar beneden en wij weten het. We nemen onze verantwoordelijkheid – en het vertrouwen dat u in ons – zeer serieus. (…)

Als gevolg van deze verstoring, krijgt u 30% korting een nieuw product of verlenging. * Deze aanbieding voor u beschikbaar voor de komende 7 dagen.

Diensten die GoDaddy betalende klanten verloren gedurende enkele uren op maandag opgenomen hun websites, e-mails en andere diensten.

Bad Daddy, of het ergste Daddy?

Na ontvangst van de e-mail, SEO Klokkenluidersregeling ‘s Stephen Chapman merkte

NIETS beter zou zijn dan deze poging om een ​​verkoop te maken hebben.

Inderdaad.

Het aanbieden aan klanten te verkopen van nieuwe producten na het veroorzaken van klanten om geld te verliezen is niet precies gaan over nu heel goed dat mensen beseffen dat GoDaddy lijkt te draaien van de klant schade in een verkoopkans.

GoDaddy is de grootste ICANN registrar, met meer dan 30 miljoen domeinen (32% van het marktaandeel).

Terwijl het hebben van het aandeel van de geregistreerde domeinen van de leeuw op het internet, GoDaddy heeft misschien wel de donkerste reputatie.

Toen GoDaddy DNS begon te mislukken op maandag forum praten op sites zoals Reddit waren er snel bij om het bedrijf problematischer reputatie hoogtepunten die ooit onder meer de ondersteuning van SOPA / PIPA, zijn CEO afschieten van een olifant (een bedreigd dier) voor sport en inwerken Danica noemen Patrick (de meest succesvolle vrouw in de Amerikaanse open wheel racing) in de beruchte “GoDaddy Girls” erfenis van cheesecake T & A-heavy reclame.

Maar of u het eens met de redenen GoDaddy heeft culturele critici, het blijft te bezien hoe effectief een verkooppraatje verontschuldiging is voor de relatie met de klant.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek