9 dingen die je niet weet over de iPad 3

Soms krijgen we het goed. Soms doen we niet. We hebben meestal de Kindle Fire rechts, waardoor veel correcte gissingen (en hoewel ik had niet verwacht dat het $ 199 prijs, ik zei dat was de prijs per se voor een breakout product – en het was). Aan de andere kant, kregen we de iPhone 5 verkeerd. Zoals we allemaal goed kennen, was er geen iPhone 5.

Dus, in de geest van het gissen over de producten hebben we geen echte informatie over, hier zijn 9 dingen die je niet weet over de iPad 3.

Het zou kunnen zijn de iPad 2S – als Apple volgt haar recente naamgeving patroon (iPhone 3G, gevolgd door 3GS, iPhone 4, gevolgd door de iPhone 4S), kan de iPad 2 goed worden gevolgd door de iPad 2S. Toegegeven de iPhone 4S was een leuke hobbel van de iPhone 4, maar het was niet een 5, dang het!

Er zou een 4G / LTE-versie zijn – omdat elk ander stuk van mobiele technologie heeft een 4G / LTE-versie, waarom niet Apple? Ik heb twijfels, maar Apple kan een snelle een trek (heh, snel een, get it?) Hier.

Er zou een 7 of 8 inch scherm – Gezien het feit dat de Kindle Fire het midden van het scherm omvang van de markt heeft verduidelijkt, velen van ons denken dat het logisch dat Apple de invoering van een kleinere-size model. Zullen ze of zullen ze niet? Ik gok niet, maar we zullen snel ontdekken.

Er zou een goedkopere eenheid – Gezien het feit dat Apple nu is het slaan van geld sneller dan de pepermuntjes, ik heb mijn twijfels ze willen spelen in de Kindle Fire getto. Maar Apple is bekend om hun iPods te spelen om elke niche, dus er is een mogelijkheid. Zal er een iPad nano of iPad mini te zijn? Nogmaals, ik gok niet.

Het is misschien een 8MP camera – de iPad 2 camera is verschrikkelijk. Dit moet worden opgewaardeerd. Ik gok dat we enige verbetering te zien, maar we zullen zien een camera de kwaliteit van de iPhone 4S? Het zou mooi zijn, zou het niet? Ik gok een duidelijke misschien.

Het is misschien een retina-display hebben – dit is bijna een gegeven. Iedereen in het gerucht frezen bedrijf lijkt te denken dat er een retina display, dus misschien is er een retina display. Ik ben bijna zeker gissen, of in ieder geval misschien.

iPhone 4S: wat we kregen goed en wat we kregen verkeerd; 12 redenen waarom je zou niet willen een Kindle Fire te kopen; Wat iPad 3’s Retina Display voor u betekent, Is dit de iPad 3 ‘Retina Display’ LCD; iPhone 5 set voor? vallen lancering: verslag; de twee redenen waarom ik vermeden Android en uiteindelijk een upgrade naar de relatief saaie iPhone 4S

Het zou Siri hebben – dit is afhankelijk van twee belangrijke factoren: de processor de macht in het apparaat en hoe robuust netwerk van Apple is. Ik ben redelijk zeker de processor in de nieuwe voorziening die de belasting te verwerken zijn, maar hun netwerk misschien niet. Als ik een wedden man (en ik ben gewoon wedden met je hart snaren, ben ik niet?), Zou ik ‘ja’ te zeggen Siri (maar het zal nog steeds worden gemarkeerd “beta”).

Het is misschien een multi-core processor hebben – als de iPad is om goed te ondersteunen Siri en een aantal van de geavanceerde camerafuncties, heeft behoefte aan meer rekenkracht. Ik zou ook graag zien dat er meer RAM-geheugen, maar ik heb nog meer twijfels over. Waarschijnlijk dual-core. Waarschijnlijk niet quad-core.

Je zou niet genoeg zijn om er een te kopen zorg – dit is de grote moeilijkheid. Heeft niet iedereen die echt wil een iPad hebben al een iPad? Zeker, er zijn mensen die wanhopig willen een, maar zijn niet bereid tot bord meer dan $ 500 of meer. Maar als Apple een stuk niet heeft laten vallen van de prijs, zal de enige kopers zijn degenen die al iPads hebben. En waarom? Gewoon omdat Apple maakt mensen gek in lust, dat is waarom.

Dus daar ga je. Negen dingen die u (en de rest van ons) niet echt weten over de iPad 3.

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring