4G gaat volle kracht vooruit in NZ

Kijk uit voor de vliegende Kiwi als Nieuw-Zeeland begint te halen met de wereld van de 4G-technologie.

Onze regering heeft terecht ontvangen all-round lof voor het versnellen van de geplande digitale omschakeling van de verwachte 2015-2013, met delen van het land te beginnen in 2012.

In plaats van een achterblijver, zal Nieuw-Zeeland worden op snelheid met Australië, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten, waar de omschakeling is ofwel aan de gang of dreigend.

Hier is wat ICT Minister Steven Joyce te zeggen had

We verwachten dat dit spectrum is ideaal voor 4G mobiele technologieën, die Nieuw-Zeelanders toegang tot snellere mobiele breedbanddiensten en met een betere dekking zal geven. Met dit spectrum beschikbaar voor nieuwe toepassingen die worden verricht, Nieuw-Zeeland concurrerend blijft op het wereldtoneel. De implementatie van 4G-technologie zal van cruciaal belang zijn als Nieuw-Zeeland is door te gaan met zijn productiviteit, welvaart en de economische groei te verbeteren.

Iedereen schijnbaar verheugd over de verhuizing, met inbegrip van de oppositie Partij van de Arbeid.

Vodafone, die trialling 4G-technologieën in Europa, gutste met lof.

Vodafone Nieuw-Zeeland chief executive officer (CEO) Russell Stanners zei dat “deze technologie is in staat om het leveren van een snelheid van tussen de 100 Mbps en 200Mbps. – Vijf tot 10 keer sneller dan de maximale breedbandsnelheden we vandaag zien De impact van dit soort snelheden zal hebben op productiviteit, zowel in stedelijke als landelijke Nieuw-Zeeland is diepgaand en zal helpen Nieuw Zeeland concurreren op het wereldtoneel. ”

Telco’s, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Networking; Hoe NFL football online dit najaar

Sterker nog, je zou herinneren Joyce’s eerdere steun voor analoge TV wordt gebruikt voor 4G draadloze bijna een jaar geleden.

Het lijkt allemaal om vraagstukken Joyce geconfronteerd recent als Telecom keek naar haar retail en wholesale armen los te overwinnen, waardoor het aan te sluiten bij de nationale 1500000000 $ roll-out, evenals enkele flak hij kreeg na de aankondiging vorige maand dat de offertes voor de $ 300,000,000 landelijke breedband project moet de nationale en niet meer regionaal zijn.

Natuurlijk zullen er de klagers – waaronder degenen die blaten over de oude en de armen die omhoog zou kunnen eindigen met redundante tv-toestellen.

Maar als de overheid rapporten, meer dan 70 procent van de Kiwi huizen hebben tv-toestellen al in staat de ontvangst van digitale televisie.

Ik zal toevoegen dat Sky TV en Freeview zijn gemeengoed in Nieuw-Zeeland, vooral in landelijke gebieden, waar Sky kan nodig zijn om een ​​fatsoenlijke ontvangst te krijgen.

Ik weet zeker dat de oudjes kan worden afgekocht met een aantal voorlichtingscampagnes en een subsidie, die leek de truc in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten, waarvan de omschakelingen zijn al aan de gang te doen.

Maar ik begrijp niet waarom Nieuw-Zeeland niet voor 20 quid hebt toegang tot set-top boxes dergelijke kunnen mensen in Groot-Brittannië, in plaats van de NZ $ 100-plus meestal geciteerd.

Dat terzijde, de rest van ons kan nu uitkijken naar de snellere invoering van 4G-technologieën en Nieuw-Zeeland het bijhouden van de rest van de wereld.

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

? Hoe NFL voetbal te kijken online dit najaar