3D IPTV? Niet dit jaar

Podcast niet werkt? Klik hier om het bestand te downloaden.

Deze week op Twisted Wire meer experts uit de industrie te praten over wat 2010 zal betekenen voor de wereld van de telecommunicatie.

Internodium speler Simon Hackett zegt dat dit het jaar van IPTV. Mensen, zijn het voorspellen van dit voor een tijdje, maar misschien is het tijd is; aangekomen bij lang. Natuurlijk, die weg werd geblazen door Avatar, in 3D, zal het meest teleurgesteld zijn om te horen dat online video zal, blijven in saaie oude twee dimensies, althans voor nu.

Cisco’s CTO Kevin Bloch gaat ermee akkoord dat video-on-demand wordt; dit jaar meer dominant, voor toeristen en zakelijke doeleinden. Het is, een van de vele voorspellingen die hij heeft voor het komende jaar in deze week; Twisted Wire.

Er is ook een waarschuwing van MD Mark Nicklin van digitale diensten; bedrijf Bullseye. Hij zegt dat, terwijl snellere internet snelheden, in staat rijkere interactie met klanten, zou dit het einde betekenen, voor bedrijven die niet snel genoeg om de kans te omarmen zijn.

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport